Live Messenger проблеми, прашања и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Supervisor
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки, дали само кај мене, но од 21 часот, мсн-то никако да ми се вклучи, пробав и со други акаунти, не бива.
Error code> 80048051

Провери да не ти е Interner Explorer-от у offline mode.

error code 8e5e03fe :( чаре некое? Сите можни мсн се логираат моето никако,а од друг пц или пак од ибади без проблем се логира само на мсн нејќе

error code 8e5e03fe :( чаре некое? Сите можни мсн се логираат моето никако,а од друг пц или пак од ибади без проблем се логира само на мсн нејќе

Најверојатно не си ја анинсталирал претходната верзија на Мсн шо си ја користел! Анинсталирај ја и оваа и предходната, рестарт , па исталирај на ново!

Најверојатно не си ја анинсталирал претходната верзија на Мсн шо си ја користел! Анинсталирај ја и оваа и предходната, рестарт , па исталирај на ново!

Фала братко то ќе да е :) :smir:

Пак јас и пак проблем....Зошто не можам никако да Анинсталирам мнснто пак ми излегува error code 8e5e03fe што нели чаре беше да се анинсталира,арно ама сега кога идам на анинстал ми излегува ова 0x80004005.:toe:

Пак јас и пак проблем....Зошто не можам никако да Анинсталирам мнснто пак ми излегува error code 8e5e03fe што нели чаре беше да се анинсталира,арно ама сега кога идам на анинстал ми излегува ова 0x80004005.:toe:

http://www.fixerroreasy.com/ttfix-windows_live_messender_8e5e03fe_error-zz0001

Симни го ова , со регистри клинерот скенирај го ПЦто, направи фикс после, рестарт и готово :)

Ми треба помош околу инсталација на Windows Live Messenger 2009.
При стартување на инсталацијата, чекам 1 минута и ми излегува ова:
Клик!!!
А конектиран сум на интернет.
Знае ли некој што е проблемот?

Ми треба помош околу инсталација на Windows Live Messenger 2009.
При стартување на инсталацијата, чекам 1 минута и ми излегува ова:
Клик!!!
А конектиран сум на интернет.
Знае ли некој што е проблемот?

Симни го ова и инсталирај.

ова е целиот сетап во едно така да немора да се симиња од нет.

Како се правеше овој мснов најновиов да ми се тргне од ПЦто и да се вратам на прошлиот и никад да не ми бара апдејт? Знаете што зборам, често дискутирана тема е оваа :)

Како се правеше овој мснов најновиов да ми се тргне од ПЦто и да се вратам на прошлиот и никад да не ми бара апдејт? Знаете што зборам, често дискутирана тема е оваа :)
Треба msnmsgr.exe да го смениш со Resources Hacker да направиш демек е последната верзија (од 14.x.x.x на 15.x.x.x ) :D Прво избриши и инстлаирај старата верзија и ќе средиш после лесно е :)

Треба msnmsgr.exe да го смениш со Resources Hacker да направиш демек е последната верзија (од 14.x.x.x на 15.x.x.x ) :D Прво избриши и инстлаирај старата верзија и ќе средиш после лесно е :)

Само избриши го новиот и тури го стариот од тука.

Само избриши го новиот и тури го стариот од тука.
Зошто мене ме цитираш? и од било каде да симнеш нема да работи бидејќи бара update за најновото освен ако не е едитирано тоа што реков горе.

Зошто мене ме цитираш? и од било каде да симнеш нема да работи бидејќи бара update за најновото освен ако не е едитирано тоа што реков горе.

Уште нешто да те прашам да не знаеш, штиклирани ми се да ми се покажуваат custom emoticons а пак не ги гледам кога ми ги праќаат, гледам само бело а да го селектирам делот и десен клик ќе ми ги даде за add. Кога ќе им стиснам add и да ги напишам, не ги гледам а тој што збори со мене ко текст ги гледа.

баш го иам турено истото и ми нема барано апдејт, директ си се палам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom