Live Messenger проблеми, прашања и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Supervisor
  • Време на започнување Време на започнување
Луѓе, и јас го имам сега овој проблем како на marioo :nerv:
23rrd00.jpg

AJ POMOS?:help::help::help::help::help::help::help::help:
оди шоу деталис и коа ке ти покаже кој ерор е на странава од десна страна ти ги има ерорите..види кој ерор ти го покажува и кликни на него на страната и ке ти каже што треба да правиш::smir:

абе излезена е некоја нова верзија на wlm 2009 ?(new build?)
сеа пред малце ми излезе нешто update to never version:hihi:

јас имам version 2009 (build 14.0.8064.206)
ај нвм последни цифри...ништо важно:hihi:

све е варијација на тема, иначе на новава верзија немојш пач да клајш за појќе акаунти во исто време да се вклучет и она дрмањено да ко користиш појќепати едно по едно

оди шоу деталис и коа ке ти покаже кој ерор е на странава од десна страна ти ги има ерорите..види кој ерор ти го покажува и кликни на него на страната и ке ти каже што треба да правиш::smir:
коа кје стиснеш на тоа дава еррор код 80040154 значи изгуглав сите решенија ги пробав ни еден не беше соодветен со мојот проблем ... втф

до пред некое време ми снимаше разговори...chat logs... од 24-25 навака не ми снима и не ми ни покажува шо последно сум пишал...а иам msn discovery 2..чаре?

Земи си Messenger Plus. Бољи е. XD

Земи си Messenger Plus. Бољи е. XD

па иам и тоа инсталнато...у program files мсн-от ми е у windows Live папка...и од таму си го пуштам...како да го средам пак да почне да ми снима муабети у chat logs...Шо да избришам како да напраам?

како можи во windows live messenger 9.0 да се прикажува контактите по емаил адреси

како можи во windows live messenger 9.0 да се прикажува контактите по емаил адреси

Еднаш праша во другата тема не ги повторувајте мислењата.
На новиот постои опција за Display name и First and Last name -Tools-Options-Layout

Еднаш праша во другата тема не ги повторувајте мислењата.
На новиот постои опција за Display name и First and Last name -Tools-Options-Layout

знам дека постоајат тие опции, но ми треба мене по емаил адреси да ги покажува. ако неможи тогаш би ми требало линк да симнам 8,5

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom