Live Messenger проблеми, прашања и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Supervisor
  • Време на започнување Време на започнување
Директно Open:)
А как требаше?
одам на тоа и одам Exract to и го ставив на десктоп и пак не бива.
Така ли треба?

Директно Open:)
А сега как да го одзипувамЧ’Ч$:$:$:$:$

Имаш премногу проблеми. Да викнеш некој поголем да ти среди? :)

Одиш на Extract to и селектираш дестинација и од таму ќе покренеш инсталација соодветно на хард диск партиција и ќе ја стартуваш програмата. После ќе избрише live messenger целосно и оди на нова инсталација.

Незнам ништо, ај не мачи се.
А нема никој кој да викнам:(:њаа:
И сега само ке дремам на meebo.com ..:(

Како што инсталираш било каква програма така и оваа. Само што одиш на тоа копчето Extract To во Win Rar и после притисни на Desktop и таму ќе ти се екстрактра фолдер и од него инсталирај и потоа ќе го лоцираш live messenger и ќе го избришеш и одновно инсталација.

Eпа и преги направив така, знакот е едно месенџер и има решка жолта.
Епа кога флевам во него пак така пишув .:(:Извини:

Имам еден проблем со најновиот мсн на Windows 7 се добро си работи само некогаш му текне го снема од долу и после кога одам да го најдам таму преку start ми покажува дека сум уклучен на мсн,а никако неможам после да го вратам како што треба до што е...до мсн или до 7цата?

Имам еден проблем со најновиот мсн на Windows 7 се добро си работи само некогаш му текне го снема од долу и после кога одам да го најдам таму преку start ми покажува дека сум уклучен на мсн,а никако неможам после да го вратам како што треба до што е...до мсн или до 7цата?

Toa znaci deka ti e zaklucen msn-ot.. za otklucuvanje klikni samo 2 pati na taa ikonata dolu kaj start menito

Toa znaci deka ti e zaklucen msn-ot.. za otklucuvanje klikni samo 2 pati na taa ikonata dolu kaj start menito
Знам што е заклучен мсн,не е тоа ај утре ќе направам принт-скрин сега не сум на лаптоп па ќе видите.

Кој К*р сега?
211w755.jpg

За да работи програмата потребен ти е NET Framework 2.0 за тоа не ти работи ZapMesesenger

Еее супер бил тој aMSN месенџер:)
А зошто помалце ми сецка кога сум на тој месенџер?:help:

Ако гледаш добро најдолу на месенџерот имаш две опции Privacy statement и Server status кликни на тоа второто и почекај да ти се отвори страница (во мозилата или инт експлорерот и кога ќе се отвори - ако се отовори кажи ни што ти се напиша)

Ако гледаш добро најдолу на месенџерот имаш две опции Privacy statement и Server status кликни на тоа второто и почекај да ти се отвори страница (во мозилата или инт експлорерот и кога ќе се отвори - ако се отовори кажи ни што ти се напиша)
http://messengersays.spaces.live.com/
еве ова излезе

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom