Tonchie
BATTERY +
Бидејки темата за Сашо беше заклучена додека го пишував постов решив за да не ми пропадне, да отворам нова тема, овојпат да биде наменета за да може да се пишува и за други „славни“ личност. Основа на темава се анкетите.
Се шетам јас низ грат и поминувам преку плоштат и гледам јас сам а накај мене одат девојка спремна за снимање анкета за ТВ и момче со камера трча позади нејзините штикли...
Гледам нема бегање и застанувам барем да видам што прашање ќе ми постават.
Типката: Како ви се допаѓа новата песна на Сашо? (целата у кез за на ТВ)
Јас: Не сум ја слушнал (мошне ладно)
Типката: ААА дали ви се допаѓа неговиот нов имиџ?
Јас: Не сум го видел, но не верувам дека би ми се допаднал
Типката: Што би сакале Сашо да отпее, еве која ви е омилена музика на вас и дали би можел Сашо да отпее нешто такво?
Јас: Слушам електронска музика без стихови.
Типката: Паа има и вокал хаус, еве мојата омилена песна е "Every Time (I close my eyes)".
Јас: Добро.
Типката: ааа може ли тоа да го кажеш како прашање? (со благонаивна насмефка како осмооделенка коа заведуе)
Јас: Дали Сашо би пеел вокал хаус?
Типка: фала, чао
Јас: чао
И не гледав телевизор да видам дали ме пуштиле у етер?!
Се шетам јас низ грат и поминувам преку плоштат и гледам јас сам а накај мене одат девојка спремна за снимање анкета за ТВ и момче со камера трча позади нејзините штикли...
Гледам нема бегање и застанувам барем да видам што прашање ќе ми постават.
Типката: Како ви се допаѓа новата песна на Сашо? (целата у кез за на ТВ)
Јас: Не сум ја слушнал (мошне ладно)
Типката: ААА дали ви се допаѓа неговиот нов имиџ?
Јас: Не сум го видел, но не верувам дека би ми се допаднал
Типката: Што би сакале Сашо да отпее, еве која ви е омилена музика на вас и дали би можел Сашо да отпее нешто такво?
Јас: Слушам електронска музика без стихови.
Типката: Паа има и вокал хаус, еве мојата омилена песна е "Every Time (I close my eyes)".
Јас: Добро.
Типката: ааа може ли тоа да го кажеш како прашање? (со благонаивна насмефка како осмооделенка коа заведуе)
Јас: Дали Сашо би пеел вокал хаус?
Типка: фала, чао
Јас: чао
И не гледав телевизор да видам дали ме пуштиле у етер?!