Анкети на телевизија

• Креатор на темата Креатор на темата Tonchie
  • Време на започнување Време на започнување

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.535
Поени од реакции
8.300
Веб-сајт
www.flickr.com
Бидејки темата за Сашо беше заклучена додека го пишував постов решив за да не ми пропадне, да отворам нова тема, овојпат да биде наменета за да може да се пишува и за други „славни“ личност. Основа на темава се анкетите.

Се шетам јас низ грат и поминувам преку плоштат и гледам јас сам а накај мене одат девојка спремна за снимање анкета за ТВ и момче со камера трча позади нејзините штикли...
Гледам нема бегање и застанувам барем да видам што прашање ќе ми постават.
Типката: Како ви се допаѓа новата песна на Сашо? (целата у кез за на ТВ)
Јас: Не сум ја слушнал (мошне ладно)
Типката: ААА дали ви се допаѓа неговиот нов имиџ?
Јас: Не сум го видел, но не верувам дека би ми се допаднал
Типката: Што би сакале Сашо да отпее, еве која ви е омилена музика на вас и дали би можел Сашо да отпее нешто такво?
Јас: Слушам електронска музика без стихови.
Типката: Паа има и вокал хаус, еве мојата омилена песна е "Every Time (I close my eyes)".
Јас: Добро.
Типката: ааа може ли тоа да го кажеш како прашање? (со благонаивна насмефка како осмооделенка коа заведуе)
Јас: Дали Сашо би пеел вокал хаус?
Типка: фала, чао
Јас: чао

И не гледав телевизор да видам дали ме пуштиле у етер?!

Ova ustvari ispadnalo ti si ja anketiral nea mesto taa tebe. A Saso sto i da izmisli pak nema da e nesto interesno, ke si ostane takov bezvezen ko sto si bese. I ne moze da pee vocal-house :D

Jakov напиша:
Taa: Tonci, aaaa sto bi mu poracal ti na Saso dokolku imas prilika da go zapoznaes?
Јас би му рекла:

-Дечко еве ти два денара,и фино би те замолила да не отвараш уста веке:se_ molam

Еве нешто за клаберот Тончи, лав, хепинес, пендрак, воа, ноа.

6294dP_DAVID_02210003.jpg

7afebP_DAVID_02210023.jpg

c1cbdP_DAVID_02210107.jpg

e66acP_DAVID_02210039.jpg

e8dc0P_DAVID_02210050.jpg

Тончи подудлај по гугле со текстот Pamela David :).

Прво да му се заблагодарам на братот по клупска линија Вардарче за сликите од жената (стара кока, добра јуха). Лав, пис, хепинес, дурекс, ред бет, каменица, дилдо за комшиката шо не му дава, ( или на друг комшиката не му даваше?!)

Инаку Јаков јас би го прашал Сашо, дали девојка што му „глуми” у спотот женска не ми глуми е ПРОФЕСИОНАЛКА ИЛИ „ПРОФЕСИОНАЛКА”.

Tonchie напиша:
Прво да му се заблагодарам на братот по клупска линија Вардарче за сликите од жената (стара кока, добра јуха). Лав, пис, хепинес, дурекс, ред бет, каменица, дилдо за комшиката шо не му дава, ( или на друг комшиката не му даваше?!)

Инаку Јаков јас би го прашал Сашо, дали девојка што му „глуми” у спотот женска не ми глуми е ПРОФЕСИОНАЛКА ИЛИ „ПРОФЕСИОНАЛКА”.
Taa: Odlicno, Tonci, eve sega na kraj malo iznenaduvanje za tebe. Jas, Sergej i Saso te ocekuvame sledniot vtronik da bides nas specijalen gostin vo souto na Lila, na Sitel televizija. Molam za aplauz :je: :je: :je:

Jakov напиша:
Taa: Odlicno, Tonci, eve sega na kraj malo iznenaduvanje za tebe. Jas, Sergej i Saso te ocekuvame sledniot vtronik da bides nas specijalen gostin vo souto na Lila, na Sitel televizija. Molam za aplauz :je: :je: :je:
пеер ова вистина или вистина?:???

тончи брат аееее на телевизија

Браво Тончи!!Мене ме нервираат тие што праат анкети и стално бегам од нив понастрана!!!

BusHav напиша:
Браво Тончи!!Мене ме нервираат тие што праат анкети и стално бегам од нив понастрана!!!

И ја...ко ѓавол од крст...па чек мори, кој ти дадол право туку така да ме прашуваш мене шкарт прашања па да ги класифицираш ко анкета? Дали мислиш дека сакам? Мори за тоа у странство казна се плајча еееееееј!

Пер, ич да не те боли. У Македонија анкетите се бедни!

И тоа, ти имаш среќа те фатиле на добра анкета?!!

Замисли да ти дојде Ранко Рангелов (РРРРРР на квадрат на Скај Нет) и да те праша : Господине, каков поклон вие преферирате за Валентајн, а каков за Св.Трифун???

betogrozdanov45 напиша:
Пер, ич да не те боли. У Македонија анкетите се бедни!

И тоа, ти имаш среќа те фатиле на добра анкета?!!

Замисли да ти дојде Ранко Рангелов (РРРРРР на квадрат на Скај Нет) и да те праша : Господине, каков поклон вие преферирате за Валентајн, а каков за Св.Трифун???

Не ме фатиле...а и да тргнале накај мене се праам дека ми ѕвони мобилниот или ако ги забележам оддалеку се вртам у спротивна насока :pos: :pos: ич не ми е гајле колку е јака анкетарката она не го вперува тој микрофон у мојта фаца па ако сака и од газот нека си каснит! :devil2:

EDIT: Глупа квачка... :devil2:

Не знам зашо ама морав да го речам тоа...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom