Потона брод во Охридско езеро

• Креатор на темата Креатор на темата da_be_man
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Да де.. муабетов е биден:
-Абе, потонал брод во Охридсконо, петнајс души загинале.
-И сеа шо прајме?
-Поднеси ти оставка, јас нема да ја прифатам, само погребот нека поминит.

Е. :uvo:

Сите Бугари откажаа, сите закажуваат од Октомври. Охрид сепак ќе остане без Бугари во Септември.

леле значи сега што сум прочитал :tapp: за несреќата Мадона била виновна :nesvest::nesvest: абе што ќе не видиш што ќе не чуеш :tapp:

Абе шо заебава и Премиеров.:tapp:
Абе само кај нас се вршат атентати на претседатели,луѓе се дават во езеро,а никој не презема одговорност.:nesvest:

леле значи сега што сум прочитал :tapp: за несреќата Мадона била виновна :nesvest::nesvest: абе што ќе не видиш што ќе не чуеш :tapp:

Нa посичането на јоан Кр'стител ние ходихме да се забавлјаваме на концерт на Мадона...

Нa посичането на Јован Крстител ние одиме да се забавуваат на концерт на Мадона ...

Нa посичането на јоан Кр'стител ние ходихме да се забавлјаваме на концерт на Мадона...

Нa посичането на Јован Крстител ние одиме да се забавуваат на концерт на Мадона ...
И ? Бем ти секташки Балкан, кој е тој Бог што казнува со 15 невини животи поради '' la isla Bonita '' и остали музички репертоар на Мадона . Што е следно, ке го палите организаторот на концертот сред Софија и ке го прогласите за еретик, или ке му удрите една тура егзорцизам ?

оф : Ја има некој '' Проклет Балкан '' од Sidewalk ? ПиФце частам за песнава . ( преку ПП за муабетов )

ne samo toj...i ministerkata za vnatresni raboti treba da podnese ostavka...policijata stigna posledna..na mestoto...kako i sekogas...a i celo leto vo ohrid ja nemase nikade ....
Нели нуркачите кои вежбаа таму пристигнаа први на местото на несреќата, тие нуркачи биле од некоја црква или од полицијата? :raz:

Еве што ми одговори еден твој земјак на темата за Мадона :tapp:
http://www.forum.kajgana.com/showpost.php?p=2868752&postcount=7

Нели нуркачите кои вежбаа таму пристигнаа први на местото на несреќата, тие нуркачи биле од некоја црква или од полицијата? :raz:

ni od crkva ni od policija...obicen klub na nurkaci

што бидна бидна... незнам дали знаете, хрватска фирма ке го вади бродот, па ке видиме што како и зошто се десило... тоа е тоа...

http://www.forum.kajgana.com/showpost.php?p=2868752&postcount=7[/quote]

Не можам да дадам објаснување за однесувањето на другите.
луѓе многу многу одговори.
Не мога да дам објаснение за дејствијата на другите. Хора много много мненија.

http://www.forum.kajgana.com/showpost.php?p=2868752&postcount=7

Не мога да дам објаснение за дејствијата на другите. Хора много много мненија.[/QUOTE]

оф топик: нема потреба од превод на бугарски, разбираме на македонски

Не мога да дам објаснение за дејствијата на другите. Хора много много мненија.

оф топик: нема потреба од превод на бугарски, разбираме на македонски[/quote]

Ведро но користам компјутерска програма и за секој случај да не стане забуна.
јасно но използвам компјут'рна програма и за всеки случај да не стане об'ркване.

ni od crkva ni od policija...obicen klub na nurkaci

Кога незнаеш подобро не тропај глупости гледам на политика ја вртиш темава и не успеа тема да не ја критикуваш владата, како прво нуркачите на МВР имале вежба блиску до местото а не клуб на нуркачи.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom