Алфа ТВ

• Креатор на темата Креатор на темата paraglajder
  • Време на започнување Време на започнување
Алфа си го сменија логото комплет ново.
Пред неколку недели на старото само боја му сменија но сега го променија комплет ново.
FB_IMG_1538760388966.jpg

Наскоро почнуваат и со емитување на турската серија Долина на Волците.

Логото им е за пофалба, браво за нив. Еве сега бев на нивната веб страна. Ќе мора да направат некакви измени зошто логото не им одговара на позадината. Но се е тоа џабе кога информативната програма сеуште им е :гомце:.
А знае ли некој дали сега редовно добиваат плата вработените? Познава ли некој што е таму вработен па да ни каже?
Кој е сега офијален газда на телевизијата?
Неофицијалниот го претпоставуваме секако!

Логото им е за пофалба, браво за нив. Еве сега бев на нивната веб страна. Ќе мора да направат некакви измени зошто логото не им одговара на позадината. Но се е тоа џабе кога информативната програма сеуште им е :гомце:.
А знае ли некој дали сега редовно добиваат плата вработените? Познава ли некој што е таму вработен па да ни каже?
Кој е сега офијален газда на телевизијата?
Неофицијалниот го претпоставуваме секако!
Васко Ефтов е новиот директор на Алфа а газда лани пишуваа дека е некој србин Горан Балаќ од Земун а предходно бил Иво Јанковски ( оној од Трето уво продукција и М2)
http://www.libertas.mk/alfa-tv-so-nov-sopstvenik-od-zemun-srbija/

Дали е ова вистина не знам.

Алфа со српски шоуа.
Веќе некоја недела емитуваат Задруга реално шоу а ќе емитуваат и Пинкове Ѕвездице All Star каде ќе биде и Антониа Гиговска.

Ајде Пинкове Ѕвездице и до некаде е добро, ќе слушнеш деца таленти за пеење ама ова Задруга е нешто што под итно треба да се забрани. Таму имаш луѓе што сакаат преку ноќ да станат познати со нивните расправии кој кого смувал, кој кого навредил, тепачки, секс...
Големиот брат и сегашниве реални шоуа се бог и шеширџија. Големиот брат колку и да беше критикуван сепак беше прибран колку толку, барем се знаеше некој ред и беше повеќе на игри.

... единствена ТВ која остана да ја критикува (со факти) власта за нејзините пиз_дарии, сите други ТВ па дури и фамозниот екс критичар - ТВ Сител свитка кичма ! прашање на време кога ќе ја „скинат“ на сличен начин како ТВ Нова! :cenzura:

... единствена ТВ која остана да ја критикува (со факти) власта за нејзините пиз_дарии, сите други ТВ па дури и фамозниот екс критичар - ТВ Сител свитка кичма ! прашање на време кога ќе ја „скинат“ на сличен начин како ТВ Нова! :cenzura:
Се шушка дека еден од тие од ВМРО што гласаа ЗА, е поврзан со газдата на телевизијата, кој е "во" СЈО, во замена за да се спогоди.
Ако испаднат гласините точни, тогаш нема да ја скинат, туку самата телевизија наскоро ќе смени плоча.[DOUBLEPOST=1540586768][/DOUBLEPOST]и не, не е уопште добро да нема опозициски медиуми.

Последно уредено:
Ајде Пинкове Ѕвездице и до некаде е добро, ќе слушнеш деца таленти за пеење ама ова Задруга е нешто што под итно треба да се забрани. Таму имаш луѓе што сакаат преку ноќ да станат познати со нивните расправии кој кого смувал, кој кого навредил, тепачки, секс...
Големиот брат и сегашниве реални шоуа се бог и шеширџија. Големиот брат колку и да беше критикуван сепак беше прибран колку толку, барем се знаеше некој ред и беше повеќе на игри.

Мене па баш ми е интересно тоа шоу.

Мене па баш ми е интересно тоа шоу.
Неколку пати имам видено дел од тоа шоу и глава ме заболе. Едни се расправаат во куќата, една дрољана брбори без престан со одвратно гласиште, друг се надвикува, трети надвор од куќата пушат цигари и исто расправија. После друга сцена се расправаат кој што колку зел за јадење, па по неколку минути пак се расправаат кој со кого се смувал... Главата тупан.

Алфа и синхронизацијата на серии. Клик на линкот за видеото.
https://dai.ly/x6wp8lr

Турлитава се измешано.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom