Алфа ТВ

• Креатор на темата Креатор на темата paraglajder
  • Време на започнување Време на започнување
Ovaa Podvodno im e bezveze. Gostite gadjaat u edno so dupki za na javuvaci da im delat nagradi. Poarno da otidea vo Dojran, Ohrid ili Struga otkolku vo Aqua parkov vo Boris.

Уште ми се немаат јавено мене. Понеделнички пак ќе ѕвонам ако ги нема дотогаш :D.

Ти?
ѕвонав вчера, оставив информации...ќе видиме
инаку квизот е се ист само што сега прашањата се општи а не како што беа на МРТ само за Македонија.

http://www.utrinski.mk/?ItemID=FC2617A3C8B1D047B14AFD0F6FC096E1
конечно содржина што ќе го задржи моето внимание

@BilboBaggins[/qu
Квизов почна да се емитува? Вчера и денес не сум бил дома од 17 до 17:30 и не сум видел дали ги имало квизот. Подобар термин е да го даваа квизот во вечерен термин како кога одеше на МРТ1.
Катастрофа се сите телевизии никаде на интернет страниците не пишува точна програмска шема.

Почна. Се емитува од 17 часот

Слабо со маркетингот стои квизот. Воопшто нема реклами и нема најави какви награди за победниците ќе има. Инаку супер што има општи прашања а не само за Македонија. Штета што не го даваат во 20 или 21 часот квизот тогаш повеќе луѓе би го гледале.

Ништо нема пишано...јас заѕвонив денеска на бројот, говорна машина ми одговори, оставив податоци и веднаш го затворив телефонот без да размислам дека можеби треба уште нешто да слушнам/кажам, па затоа прашувам кој се има друг јавено :D
Те викнаа да учествуваш или ништо? :icon_mrgr: И ако си учестувал ако може да ми кажеш кај е снимањето, во Алфа или во Томато продукција. :icon_mrgr:

Има некој информација снимањата на Круг на знаење како одат? Мислам дали се снимаат емисиите во работни денови или за викенд во Сабота и Недела? И во кое време се снимаат емисиите дали претпладне во тек на ден или доцна попладне и навечер. И дали се снимаат повеќе емисии одеднаш бидејќи гледав Антонио кој што 5 емисии победи носеше иста маичка и глумеше се одморив за викендот претпоставувам тој емисиите ги снимал во еден ден. Антонио е стар квизаџија, ако има некој да снимал емисии нека даде информации како одат снимањата.
Знам квизовите на една друга телевизија се снимаат доцна од 17 часот попладне во работни денови Понеделник-Петок што не е коректно бидејќи снимањата траат до доцна навечер.
Подобро за викенд да се снима кога има повеќе слободно време.

Ништо досега :(
ја им пишав мејл за што податоци да им оставам и ми вратија да им пуштам телефон за контакт. И сега ќе чекам, се надевам таму од септември ќе ме викнат и нема онаму у Визбегово да биде снимањето. :mad:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom