Да ја има како емисија но репризно ги даваат ,немаат снимено нови оваа сезонаЈа има таа емисија сеуште.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да ја има како емисија но репризно ги даваат ,немаат снимено нови оваа сезонаЈа има таа емисија сеуште.
Зајди зајди се дава секоја недела во 13 часот, и тоа премиерно.Да ја има како емисија но репризно ги даваат ,немаат снимено нови оваа сезона
Заклучокот може да се постави и поинаку. Телевизиите со нивната сељачка програма го направија народот сељачки.Заклучок, народот е сељачки, што е и точно.
Сите тие епизоди кои сега се даваат се веќе прикажани сите ги имам видено и се репризноЗајди зајди се дава секоја недела во 13 часот, и тоа премиерно.
Ја знаете емисиине во Хрватска и Србија од типот на "Крвта не е вода" ? Алфа рекламираат нешто такво...АМА МАКЕДОНСКО...аууу кој сеир ќе има за ова по интернетов..одвај чекам![]()
Еј тешко е ова...најпаметно пиши на јутјуб Крвта не е вода (а има повеќе емсии вакви ама само на оваа ми текнува)Шо се дешава во тие чуда, за неупатените ?![]()
Што филмчиња давале?Уствари овие Алфа давале интересни филмчиња секоја Недела во 23:30..интересна работа[DOUBLEPOST=1417372930][/DOUBLEPOST]Уствари овие Алфа давале интересни филмчиња секоја Недела во 23:30..интересна работа
![]()
Некои со 6.нешто оценка на ИМДбШто филмчиња давале?
pffНекои со 6.нешто оценка на ИМДб
Пред некоја недела еден со Ричард Гир, сега некој со Шаја Лебаф,Сузан Сарандон и уште некој..онака немејнстрим филмови со мејнстрим актери![]()
Добро да го ебам, шо е ова срање шо у моментов оди на Алфа, македонска верзија на она квази реалното српско шоу каде глумци глумат демек реални ситуации у некоа фамилија.
Дно, зошто ли само некоја продукција троши пари за срањево место да сними нешто квалитетно и корисно.