Кој прелистувач го користите?

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување

Кој интернет прелистувач го користите?

• Вкупно гласачи
    149
Статус
Затворена за нови мислења.
virtuala напиша:
FireFox нормално :wink:
Ама според аватарот, не си баш задоволен, нели? Или тој ти е од времето кога користеше Explorer? :lol:

Internet Explorer...

Имав и Mozilla Firefox инсталиран... али нешто не ме води да кликнам на него со него да сурфам незнам зашо... навика Internet Explorer... а што направија Microsoft со Internet Explorer 7 нели за летово го најавуваа или пропадна и тоа... :lol: :lol:

vodkamixx напиша:
Internet Explorer...

Имав и Mozilla Firefox инсталиран... али нешто не ме води да кликнам на него со него да сурфам незнам зашо... навика Internet Explorer... а што направија Microsoft со Internet Explorer 7 нели за летово го најавуваа или пропадна и тоа... :lol: :lol:

IE7 ќе излезе некаде крај на 2005 или 2006 кога ќе биде промовирана новата верзија на windows vista. Не постојат точни датуми.
За разлика од IE7, Deer Park или firefox 1.5 веќе на големо се тестира и се очекува официјално да искочи крај на Август или почеток на Септември. Едвај чекам :D Се навлеков на лисицата. Многу е прилагодлива, едноставна, брза, постојат многу екстензии кои ти овозможуваат работи кои се незамисливи за експлорерот.

FireFox нормално. И тоа нашиов, македонскиот.

Инаку, понекогаш користам и IE бидејќи постојат сајтови коишто не работат со FireFox.

ИЕ сакс

Додека го праат таков бомбастичен мултимедијален и пренатрупан, ќе биде тапа.

Иначе, палтам со Мозила и Нетскејп (нетскејп го користам за постирање на блог, затоа што Мозила има некој баг кај сликите)

Иначе, не дека се рекламирам, ама макнба, колку сум го шминкал, ако го отворите со ИЕ е срање, а со Мозила и Нетскејп е мазен, мислина..

vodkamixx напиша:
Internet Explorer...

Pa jas ja imam IE 7 (beta verzija) veke dva meseca i najcesto go koristam IE zasto sum naviknat na nego ama mislam ke go batalam.Firefox-ot e dosta pobrz i bez pop ups.A bas sea ja instalirav i operata i toj prelistuvac e duri mislam i pobrz od firfoksot.Batali go IE,uste gnjavi so pop ups(duri i beta verzijata) koj sto gi nema kaj operata i fox-ot

FireFox,а некои од горенаведените прелистувачи сеуште ги немам проверено.Да ги снимам па ќе видам.

Ги имам пробано првите 4 на листата.
Опера ќе користам до крајот на животот, најверојатно.

Oпера,Опера и само Опера.

Ја инсталирав лисицата на Македонски и не можев да се снајдам.

Ajkula напиша:
Oпера,Опера и само Опера.

Ја инсталирав лисицата на Македонски и не можев да се снајдам.
Инсталирај ја Лисицата на англиски, и јас неможам да се снајдам на македонски. Преводот е многу „шучмураст”. Ништо неможеш да разбереш. Од што се правеле преголеми стручњаци и преведувачи нашиве - заебале работа.

Го користам Фајрфоксот веќе 2 години, ептен сум задоволен, иако знае да се замрзне некогаш... Ама јас сум крив, ретко го апдејтувам. :wink:

Мозила (кога сум на Линукс)
ИЕ (кога сум на Windows)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom