Кој прелистувач го користите?

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување

Кој интернет прелистувач го користите?

• Вкупно гласачи
    149
Статус
Затворена за нови мислења.
ja koristam lisicata. ja imam koristeno i opera ama lisicata pojke mi se dopaga nekako postabilna mi e i pobrza.

Firefox е душичка.Многу сум задоволен.

Firefox, но во последно време и Opera. Ако ги споредам, Opera е некако пошмекерски прелистувач, повеке ми праи ќеиф со мала забелешка на фактот дека барем кај мене знае да изненади од време на време со паѓање, особено кога ке се обидам на овој сајт да направам измени во корисничкиот панел.

за форумов го користам Avant, а за се друго Опера

Ja probav i Operata 8.5 i 8.51 ama sepak si ostanuvam deka Fox'y 1.0.7 e podobra za niansa. Operata e ok ama poveke user frendly mi e lisecot. Nekoako pobrzo mi otvara i raboti podobro, si pravish bashka i custum setings so
dodoatni extenzii. :pishtoldz

Фајерфокс, ама малку у задње време ми е мрско, па на мрскиот експлорер се вратив.

фајрфокс или опера, зависи од расположение

Firefox со друг скин и многу plugins/addons (=

Avant Browser, ако не се лажам, е додаток за Internet Explorer, и мислам дека имаше табови + попап блокер.. за друго не знам =|

лисицата :)некако нај навикнат сум на неа, се ми е extra само со popup-ите ме заебава у последно време...

Mesaja напиша:
Ај кажи ми нешто повеќе за овој прелистувач....:se_ molam

земи бе даунлоадира го, не е голем фајлот, поубаво е кога ке го искусиш :) го има на download.com

Dimitarc напиша:
фајрфокс или опера, зависи од расположение

Исто и јас.
По „навика“ фајр, иако позадоволна сум од опера.:wink:

Гестовите со глушецот на Опера се страшно добра работа. За тие што не виделе, земеш кликнеш со глушецот, го држиш притиснато копчето, и во зависност од движењето одиш напред, назад, релоад, итн... Хм, може и да има екстензија за лисицата за ова.

PetarK напиша:
Гестовите со глушецот на Опера се страшно добра работа. За тие што не виделе, земеш кликнеш со глушецот, го држиш притиснато копчето, и во зависност од движењето одиш напред, назад, релоад, итн... Хм, може и да има екстензија за лисицата за ова.

Има две екстензии за лисицата.

Јас ја користам All in one gestures

Треба да се проба па да се видат можностите. Можеш и сам да си ги прилагодиш командите.
Пример:
Кликнат десен клик и само повлекуваш кратко лево и се враќаш на претходната страна.
Обратно за одење напред.
Правење круг со кликнат десен клик, отвара нов прозор.
Линија надолу нова табела
...
Пробајте :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom