Зошто не отвори некој тема за СЕКС? :(

• Креатор на темата Креатор на темата Nenko
  • Време на започнување Време на започнување
MarthaGraham напиша:
Не можам да се клатам више се испотив и ми се врти ептен. Не е толку лошо ова сексов, слично како кога сум пијана.
А и ми искача нешто бело, накај зеленкасто, ама од уста. Не знам дали така треба.
абе мош мое да е то....остај
ај утре пак.. можи че кажа нешто појче гратскиве..

значи сексо е ко пијанство ама различно..

:icon_frowне е фер ти пред мене ќе научиш што е секс, тоа не е фер:icon_frow:cry::cry:

еј баш сега најдоф во една книга таму пише дека во при сексот требало двајцата да бидат еден врз друг

Vlad II Draculea напиша:
значи сексо е ко пијанство ама различно..

:pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:
Лечете се сите!!!
Иначе ај не ви кажувам дефиниција уште некое време ... вака повеќе ќе се смеам ... помачете се уште малку!:star: :sekss: :je:

Bacillus gagous напиша:
:icon_frowне е фер ти пред мене ќе научиш што е секс, тоа не е фер:icon_frow:cry::cry:
ете де најди некоја комшивка и клатисе.. ја ништо не научив досеа ме боли глата мнгоу... нешо ко пијанство бе.. ама овде си свесен

divine напиша:
:pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:
Лечете се сите!!!
Иначе ај не ви кажувам дефиниција уште некое време ... вака повеќе ќе се смеам ... помачете се уште малку!:star: :sekss: :je:
море сите ова гратскиве само ни се сме и ништо не кажува...
ај мори, ај мори кажжи ми
ај мори кај дедо на село че те носам
ај мори лозјето од петрета мое е
ај мори ај мори кажи ни...

чудно во книгава пише ист дека наместо клацкање идело нешо како рипање, јавање , и правање склекови,
дали тоа заначи дека сексот е еден вид спорт

Bacillus gagous напиша:
чудно во книгава пише ист дека наместо клацкање идело нешо како рипање, јавање , и правање склекови,
дали тоа заначи дека сексот е еден вид спорт

Ете видиш, пред Влад дојде ... блиску си пиле, блиску ... само така ...:je: :kez: :kez:

јееееееееее имало аир и од теорија учење не било се до праксата

Vlad II Draculea напиша:
ете де најди некоја комшивка и клатисе.. ја ништо не научив досеа ме боли глата мнгоу... нешо ко пијанство бе.. ама овде си свесен

Влад, не се откажувај, слушнав дека така се учело малце по малце. А види колку си изнапишал на темава, ти си најголем ентузијаст од сите, стварно имаш желба да научиш и посветен си. Не сумњам дека за некој ден со твојов елан ќе ги надмашиш сите секс-мајстори на форумов.
Па после ти ќе ги учиш другите на темава како да почнат.
Па на крај може и модератор на тема секс ќе станеш, како врховен чин и доказ за експертизата во оваа област. :pos:

I sea resivte dali da ima tema za CEKC? :raz: Ajde pobrzo - mi se CEKCA MEHE!!! :pishtoldz

а мор сексачке се сексап ти или филозофи продаваш бетар од компифкана си станата та му бај така на комшијата..

тукку шо вика бацилон некој вид спорт... а карлито рече во сеното таткому и комшифката... струмикс рече кревет..

ако кревет=слама.. клатење=спорт. татко=Ја, комшифката=мара ... треба заедно мори маро да се клатиме ја и ти.. да се јаваме/// ама сега проблем е кој јава прв.. ја или ти???

MarthaGraham напиша:
Влад, не се откажувај, слушнав дека така се учело малце по малце. А види колку си изнапишал на темава, ти си најголем ентузијаст од сите, стварно имаш желба да научиш и посветен си. Не сумњам дека за некој ден со твојов елан ќе ги надмашиш сите секс-мајстори на форумов.
Па после ти ќе ги учиш другите на темава како да почнат.
Па на крај може и модератор на тема секс ќе станеш, како врховен чин и доказ за експертизата во оваа област. :pos:

ова не е фер јас се префрлам на теорија на секс кај доцент Divine

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom