Игор Џамбазов

• Креатор на темата Креатор на темата Goran_Makedon
  • Време на започнување Време на започнување
pred se izvinejte za latinicata ama tuka na ovoj kom ja nemam instalirano. znaci tipot ko e u duet so Toni Mihajlovski, nisto ne moze da go sopre i veruvam oti nieden balkanski voditel ne moze da se meri nit so Igor Djambazov nit so Toni Mihajlovski...

Правилата налагаат такво жири..... отвори било кој идол и ќе ја воочиш сличноста на сите жириа ;)
Правило да си ги дупиш колегите?
Ај да во право си... Да не беше идолов немаше да настане љубов меѓу буклето и овај трзалово, каков пример леј... посебно момент коа се караа онака „домаќински“

Правило да си ги дупиш колегите?
Ај да во право си... Да не беше идолов немаше да настане љубов меѓу буклето и овај трзалово, каков пример леј... посебно момент коа се караа онака „домаќински“

Хејтери имало и ќе има... ако не ти одговара темата бујрум надвор :)

пс немам везе за што ми правиш муабет али темата е Игор Џамбазов.

Една од малкуте личности која ги поштовам на естрадава.
Навистина одличен човек. Добар во тоа што го работи. А мило ми е што го отвори срцето и си ги раскажа проблемите со алхохолот јавно. Малку се таквите луѓе;)

Toooooooooooooooooo!

Јас незнам што да пишам за Игор Џамбазов, неоговот име се збори само за себе.. И покрај сите пороци и глупости кои ги има правено, сите повторно уживаат во неговите дела.
Мултиталент.

Темава не е "Фан Клуб Игор Џамбазов" туку само "Игор Џамбазов", така да можат да пишуваат сите што мислат за него, позитивно и негативно.

Нема везе ради шо некако слабо IQ, иначе не сум хејтер, само сум голем фан на реалноста... Игор ги лапна јаките години коа не се конташе шо е шоумен, нема никаквви надпросечни дешавки у неговата кариера.

Респект за Игор.Го може дури и ова да ги држе во неизвесност 9 мин се со цел на крај да ги прсне од смеа :)

Нема везе ради шо некако слабо IQ, иначе не сум хејтер, само сум голем фан на реалноста... Игор ги лапна јаките години коа не се конташе шо е шоумен, нема никаквви надпросечни дешавки у неговата кариера.

Некако слабо IQ од другата страна делува... алал да ти е како процени каков човек има од другата страна и жити се откачи ми се

Човек со многу харизма :) Претпоставувам, особина што многу му помогнала да дотурка до каде што е :)
Hats off!

беше некогаш нешто...сега е само пребледа копија....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom