Progressive Rock

тоа ДТ Dream Theater ли е ? не сум чул да идат у софија

Јас знам за во Атина, @Господ не умре (кој оксиморон :eek:) од најави за тоа во соодветната тема. Не знам за Софија.
Падре парларе каде е и кога?

Јас начув од еден компањон, во Софија, негде средина на јули, со превоз и карта 50 евреи...:) Неќам да ширам дезинформации, па не сфаќајте многу сериозно...

денеска го преслушувам новиот на King Crimson, интересно звучи, они измислија се шо може, беа дека никој друг не бил, овоа им е сеа да речеме пак некоја нова авантура, пак е поразлично од се друго, таква некоја абстрактна атмосферична а пак да е у склоп со модерните трендови

Јас начув од еден компањон, во Софија, негде средина на јули, со превоз и карта 50 евреи...:) Неќам да ширам дезинформации, па не сфаќајте многу сериозно...
Извин'те прог ортаци, моја грешка, за Атина било ова...

Хм , не најдов тема за прогресивен метал , така да тука ќе ги постирам , ионака нели - инструментално па и мала е разликата.

Многу фино бендче , преслушајте им го материјалот ако го немате преслушано.
На снимкава конкретно немаа сеуште басист , понатаму најдоа така да на снимениот материјал го нема тој недостаток.

денеска го преслушувам новиот на King Crimson, интересно звучи, они измислија се шо може, беа дека никој друг не бил, овоа им е сеа да речеме пак некоја нова авантура, пак е поразлично од се друго, таква некоја абстрактна атмосферична а пак да е у склоп со модерните трендови
Нов на Кинг Кримсон? Студиски нов? о.0

@кој и да беше за Ијан шо спомна

45 Евриќи со се превоз? Не е малку?

Нов на Кинг Кримсон? Студиски нов? о.0

@кој и да беше за Ијан шо спомна

45 Евриќи со се превоз? Не е малку?

Само карта е 45 евра за во салата, би сакал да беше со се превоз:). Би можело да се организира нешто со нискобуџетниве авионски компании, мислам дека Виз има летови за до Талин ама сепак под 300 евра една таква екскурзија нема да чини. Прам муабет со се пат, преноќување 1-2 дена во хостели, јадење и прошетка низ град.
Претходно е и во Шведска и Данска ама нема најавено продажба на билети, инаку од Солун се лета со Изиџет мисам до Малме за 100-тина евра повратно, па таа варијанта можи да е нешто поефтина ама мене не ми е Шведска некаква фора за посета.
Еве линк од турата и наредните настапи, најблиску е сега во Јуни во Прага.

http://www.j-tull.com/tourdates/index.html

Го преслушав новиот на The Pineapple Thief - Little Man, не е лош од прво слушање.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom