Инцидент меѓу Комитите и жителите на Нерези

• Креатор на темата Креатор на темата Ајсшутер
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Мислам дека сме доволно здрави ментално за да заклучиме дека не би тепал некој жени и деца (ама деца под 17-18 години, а не скоро полнолетни копиљаци) макар биле Албанци, грци или бугари. Забушавање на работите не треба да има, ама тоа е кога имаш антимакедонски медиуми и антивладини медиуми.
Abe nie sme zdravi, ama tie ne se zdravi.
Tepale da, zeni tepale, vo dvor im vlegle, na mehanicarot vo servisot mu vlegle.

Abe jas vikam, golema srekja sto ne se nasol i nekoj nezdrav aslak od drugata strana pa da raspuka edno desetina od tie kelesi mangupski, pa da gorese skopje vecerva.

I tipu, so sakas so toa sega da mi kazes?

Reprizi nesto, "odmazdi" ova ona, ili?

Не бе, Мијак е, ама глуп Мијак, не може сите да се како Фрчковски...

И прашањето што го постави човекот кого го цитирам е интересно, што правеле 300 КОМИТИ, каде мејнстрим песна на рипит иде... Клетите Албанци... И нивни воџа ќе скапе по Косовските затвори...

Нека се тепаат бе... а на кој му е криво што некој етнички состав изел ќотек, нека си стаи крастајче во газето.

Не бе, Мијак е, ама глуп Мијак, не може сите да се како Фрчковски...

И прашањето што го постави човекот кого го цитирам е интересно, што правеле 300 КОМИТИ, каде мејнстрим песна на рипит иде... Клетите Албанци... И нивни воџа ќе скапе по Косовските затвори...

Нека се тепаат бе... а на кој му е криво што некој етнички состав изел ќотек, нека си стаи крастајче во газето.

2quu4pc.jpg

Превод? Translation?

На одредени форумски ликови, ќе им се обраќам само на мојот мајчин јазик! Пошо гледам не ме сфаќаат коа им зборувам на нивниот мајчин јазик. Мојата супериорност изразена на нивен мајчин јазик, ја разбирам како рак на бели дробови за тие ликови, и така ќе намалам деструкција.

Крастајче ако немате, ја имам алтернатива!

П.С.

хахахаха башка гледам и одбранбени играчи на страна на инфериорните суруци

Е тоа е, коа се бара се бара секако! ова... :pusk:

нишо

Дебилни квази патриоти од *Комитите* што не идат да гледаат фудбал туку идат да се тепаат (за жал иам комшивчиња *комити* што денес се фалеа као млателе шипци)

И дебилни шипци што после ке кукаат пред сите можни судови како се дискриминирани , дрн дрн дрн а и сами се криви колку и клошариве *комитски*

Се тоа на клада бе .... ти ебам неспособната држава ....

E да, пред 2001 година ружи си делевме со албанците, баш ми текнува на времето, Вардар - Слога . . . . мислев Градски станал ботаничка градина, цветен пазар мајкуму .

Дефакто, вакви етнички немири имало, има и ќе има во ова ретартидано општество, полицијата тука ја усра, онака, дебело . . . да,да, онаа европска полиција на Горде, кај и да е ке излезе пред медиумиве со тоа б'ркот и ке се фали како нашата полиција ги исполнила сите барања на ЕУ, толку биле добри што луѓе со секири почнаа по мостови да се шетаат слободно а на метар од нив анемични џандари . Најтрагичното во цела оваа ситуација е што ке излезе соопштение кое ке вели дека полицијата направила Се што можела за да го спречи овој инцидент, аналогно на истото, Се = комотно шетање со секирата низ Скопје . :toe:

И ФФМ, постојат бе мечеви со висок ризик, се знае како тоа оди во Европа, организирани фанови одат до стадионот во присуство на полиција, поготово доколку нивниот клуб гостува, или на крај краева се забранува гостување на фановите на мечеви каде има ризик од инциденти, класичен пример е Италија за истово .

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom