Бугарија сака со сите сили да го оцрни македонскиот имиџ

• Креатор на темата Креатор на темата Tetro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
T

Tetro

Гостин
Откако Брисел најави дека Македонија најверојатно ќе добие позитивен извештај и датум за преговори Бугарија со сите сили да го оцрни македонскиот имиџ.

Откако земјава беше обвинета дека Спаска Митрова е ставена во затвор само поради тоа што е Бугарка денеска Бугарите во Македонија се жалат дека се дискриминирани и во сообраќајот. На прес конференција здружението на Бугарите во Македонија ги обвини македонските власти дека за разлика од другите малцинства Бугарите во земјава се казнуваат кога ќе поминат на црвено и дека поради нивната национална свест добиваат казни кога ќе фрлат смет на јавни површини. Бараат да не се казнуваат кога ќе се прекрши законот.
Извор: http://www.kanal5.com.mk/default.aspx?mId=37&eventId=51969

07.08.2009, 17:39

како тоа не оцрнуваат :)))) не заебавај .. со овие изјави само они се црнат и бламираат :pos2:

Pa chuvashlaanata treba da se cuva kako skapocenost, a ne da se kaznuva.
Ta neli se oni zivotnite koi ja potvrduvaat darvinovata teorija na evolucijata?
Chuvash-missing link megju majmunite i lugjeto!

Bashka, kako moze da kaznis nekogo koj prekrsuva zakon! Ne e toa evropski!
Treba da se kaznuvaat samo onie koi go pocituvaat zakonot, a ne tie koi go krsat!
EU democracy neli!

Pa chuvashlaanata treba da se cuva kako skapocenost, a ne da se kaznuva.
Ta neli se oni zivotnite koi ja potvrduvaat darvinovata teorija na evolucijata?
Chuvash-missing link megju majmunite i lugjeto!

Bashka, kako moze da kaznis nekogo koj prekrsuva zakon! Ne e toa evropski!
Treba da se kaznuvaat samo onie koi go pocituvaat zakonot, a ne tie koi go krsat!
EU democracy neli!
AЈ ај ќе има банирање.Ех ко ќе се сетам за што сум бил баниран вчера.Татариве уште малку ќе почнат да се жалаат во ЕУ ако ги касне некој Македонски комарец.:pos2:

AЈ ај ќе има банирање.Ех ко ќе се сетам за што сум бил баниран вчера.Татариве уште малку ќе почнат да се жалаат во ЕУ ако ги касне некој Македонски комарец.:pos2:

mene minalata godina me upaa pone 20 komarzi na Ohridskoto ezero ,pa ne se jaleh.. Ne bev siguren dali sa makedonski ili albanski komarzi:vozbud:

Бугарија сака со сите сили да ми го цуца. Спаска already gave me a BJ.

Кој има мерак на бугарки, нека иде на посета у Идризово кај Спаска. Испод маса ќе ви го издува како ниедна! :) И сето тоа само за албум сликички од бугарска фудбалска репрезентација Италиа 90`.

Бугарија сака со сите сили да ми го цуца. Спаска already gave me a BJ.

Кој има мерак на бугарки, нека иде на посета у Идризово кај Спаска. Испод маса ќе ви го издува како ниедна! :) И сето тоа само за албум сликички од бугарска фудбалска репрезентација Италиа 90`.

не се пласираа за италија 90....мислиШ usa 94 )))))))))

Ова интервју денес ми го продолжи денот...Се убив од смеење. Kако не им е срам на полицијава. Расист,ќе вииш ти! И ти! :pos2::pos2::pos2:

Тогаш не спомнуваја датуми за отпочнување на преговори и визна либерализација.Иначе за 20 комарци ќе дознаеше и прседникот Прванов.:vozbud:
Viznata liberalizacia donekade ja doljite ne mene ,ne che se falim :-)
A datata za pregovori sami si ja zakopavte..
Na mene Prvanov ne mi e presednik ,jas ne jiveem vo Bg :smir:

Viznata liberalizacia donekade ja doljite ne mene ,ne che se falim :-)
A datata za pregovori sami si ja zakopavte..
Na mene Prvanov ne mi e presednik ,jas ne jiveem vo Bg :smir:
А да не си ти од овие кај нас што ги казнуваат на семафори:pos2::pos2:

Stiga ve Chakal-ova e obida na moeto chuvstvo za humor :helou:
Duri da sa me kaznuvali-Gruju ke mi go e oprosti :smir:
:pos2:Па сакал неќел мора да опрости иначе ќе го искодошите на Кавијар Солајна или на оној Кретен упс Оли рРен.

:pos2:Па сакал неќел мора да опрости иначе ќе го искодошите на Кавијар Солајна или на оној Кретен упс Оли рРен.

:vozbud:Ha ha ,javno i na tebe ti e sku4no deneska..
Koi gi brshe Solana i Ren.. ?
Merkel e taja deto reshava sichko-ona e silniot chovek deneska vo Europa :back:
Koito dava pari on parachva muzikata

:vozbud:Ha ha ,javno i na tebe ti e sku4no deneska..
Koi gi brshe Solana i Ren.. ?
Merkel e taja deto reshava sichko-ona e silniot chovek deneska vo Europa :back:
Koito dava pari on parachva muzikata
Знаете вие татарчина кај треба.Изгледа повторно ќе давате г.. кај Германците.

Чувашки ганчовиден јазик на форумот не!
Сорено, поднаучи македонски, вистински, јазик, а не тој вашиот троловен дијалект.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom