Како да го избегнеме мочањето на даската од шољата?

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Ахааа океј..... епа ај чекаме да видиме првобитен дизајн. :)

untitled4dt.png

сум заборајл на капакко жолто али нема врска

25wm.png
napomena не е писоар, ова зафајча многу малце место че биди нешо као дупла плочка :)

е она околу округлото е сунгерчето само го заборајв да го напишам

:raz: Интересно морам да признам.... вака стартно доста надежно изгледа.... е не ни можам да замислам како би изгледало на AutoCad :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

Eko1 напиша:
:raz: Интересно морам да признам.... вака стартно доста надежно изгледа.... е не ни можам да замислам како би изгледало на AutoCad :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:
сеа уше итаљанска фирма да најме да го купи и готово :)

П.С. ЗАЕБАВНЕ РАБОТА.,. за тие шо има мали курина че има додаток за одвртувањеи истоимено проближување.. сеа и за то опис че дам

Vlad II Draculea напиша:
сеа уше итаљанска фирма да најме да го купи и готово :)

П.С. ЗАЕБАВНЕ РАБОТА.,. за тие шо има мали курина че има додаток за одвртувањеи истоимено проближување.. сеа и за то опис че дам

Баш сакав да те прашам.... но ете веќе ти текнало.... те бива... те бивааа... :pehar: :pehar: :pehar:

37eo.png

dajte barem репутација ебаго нишо аир да се немало, не ве срам
ПОПРАВКА e извршена на сликата

Јас вака како корисник обичен можам да искоментирам дека изгледа примамлив твојов изум..... ај да видиме и други нека коментираат... а па којзнае може и некој по стручен ке се уклучи во натамошното развивање... :icon_lol:

PS: Мене тој вториот дел (продолжетокот) нема да ми треба :je:.... Добивам некој попуст во цена? :)

Eko1 напиша:
PS: Мене тој вториот дел (продолжетокот) нема да ми треба :je:.... Добивам некој попуст во цена? :)

НЕ тоа че го има во секој прооизвод, пошто ко че ти дој гостин нема смисла да ти бара цревце :)... ТАка да промени во цените нема да има :)_

Шет.... мразам да плајќам за нешто што нема да го користам јас туку некој гостин...али то е то.... :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

Мал апдејт досега имаме четири скоро прифатливи предлози:
1. Сензор шољата на Bacillus
2. Дресура според Strumics
3. Катетер според Гарфилд
4. Револуцинерниот изум на Vlad II Draculea "ДРЖ ГА, ама не"

Идемо даље... :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

Sto e ”мокање на даска”?

Eko1 напиша:
Шет.... мразам да плајќам за нешто што нема да го користам јас туку некој гостин...али то е то.... :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

Мал апдејт досега имаме четири скоро прифатливи предлози:
1. Сензор шољата на Bacillus
2. Дресура според Strumics
3. Катетер според Гарфилд
4. Револуцинерниот изум на Vlad II Draculea (сеуште нема име изумот)

Идемо даље... :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:
ИМА ИМЕ::: ААААААААААААААА... НА сликите пишит

П.С: Даниела, читај тема, мочање со мокање ти е како .. серење со какање :)
не се нашол некој од админите да го мени,

Demek bebesko zborenje pocnavte. :) OK e.

Daniela напиша:
Sto e ”мокање на даска”?

Мокање = Уринирање

Ајде Даниела баш би сакал да видам твое мислење за овој проблем и неговото решавање.... секогаш даваш интересни и интелегентни коментари :icon_lol:

ПС do Vlad: ете го ставив името на изумот, sorry.

Еко мислам дека ова бара нова тема, со анкета и предлог законите :) сосе слики да бида доставени :)..
така да оваа тема че биди употребувана за додавање на секој вид пронајдок а новата за гласање и кажување, зошто тој избор,,
ако се соогласа админите немојте после да сврзувате..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom