Дивајн
блаблабла
- Член од
- 3 април 2005
- Мислења
- 15.748
- Поени од реакции
- 1.855
BusHav напиша:Епа таман-вие нема да станувате од шоља и ние нема да го мокриме капакот!:kez::kez::kez:
Гадно упм!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
BusHav напиша:Епа таман-вие нема да станувате од шоља и ние нема да го мокриме капакот!:kez::kez::kez:
Polsko ama koga ke se ucapas ke se cudis so te snaslo.:kez:vodkamixx напиша:Абе најубаво е полско веце, никој ни да се буни дали си измокрил нешто, а и на кој би му било гајле... чучњеви...![]()
Ја, за вакво нешто, пак ќе треба да полагам возачки. Ќе треба да и се упознаам на шољава, да станеме блиски, да се отвориме (или барем ја). Тешко ќе оди.:raz:Eko1 напиша:Јапонците не спијат... ама сепак не е со сензори :icon_mad:
![]()
Carlito Brigante напиша:Дивне тоа црвеното копче е АВТ команда-Автоматско вадење на тампони. Браќа немој да го стиснал некој оти отиде у канализација.
да бе и новата Машина спремана од Сони и Хонда, че има и дел за врпрјне абортус... само че треба да се стерилизира деловите..Carlito Brigante напиша:Оди у Options->Advanced.
Таму има све.
П.С. еден твик
Perform pregnency test monthly
Под неа ти се ослободува додатна опција
If True Don't tell my mom.
i toa sho vika divne da ciljame ama i da digame kapakot sepak e gnasno ozbilno nisho da ni tekne uvek pred da mochame toa e resheniedivine напиша:Циљајте попрецизно и решен проблем![]()
marketar напиша:moj predlog e da ima dve solji u WC to i sekoj da si ja odrzuva svojata.![]()
Абе друже ьo да прајмe ко не ги слушамe твоите непогрешни ем прецизни нужнички совети. Па прочитај претходни постови мајкуму...marketar напиша:moj predlog e da ima dve solji u WC to i sekoj da si ja odrzuva svojata.![]()