Како да го избегнеме мочањето на даската од шољата?

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Ke mokriiii. Ke mokri ama sam ke si go mie posle.

Абе најубаво е полско веце, никој ни да се буни дали си измокрил нешто, а и на кој би му било гајле... чучњеви... :pos:

vodkamixx напиша:
Абе најубаво е полско веце, никој ни да се буни дали си измокрил нешто, а и на кој би му било гајле... чучњеви... :pos:
Polsko ama koga ke se ucapas ke se cudis so te snaslo.:kez:

Eko1 напиша:
Јапонците не спијат :icon_lol: ... ама сепак не е со сензори :icon_mad:
modelhometoilet.jpg
Ја, за вакво нешто, пак ќе треба да полагам возачки. Ќе треба да и се упознаам на шољава, да станеме блиски, да се отвориме (или барем ја). Тешко ќе оди.:raz:
И ќе треба да остаам поголем бакшиш за чистачката у некој ваков УАУ хотел јапански, да не ми се зад'дтка кога ќе се налета на купчето во ќушот на клозетот.:icon_redf

Дивне тоа црвеното копче е АВТ команда-Автоматско вадење на тампони. Браќа немој да го стиснал некој оти отиде у канализација.

Carlito Brigante напиша:
Дивне тоа црвеното копче е АВТ команда-Автоматско вадење на тампони. Браќа немој да го стиснал некој оти отиде у канализација.

:pos: :pos: :pos: :pos: :pos:
Одустај неможам појќе!
Него тампони не користам ... а кога сте веќе гадни ... кое е за влошки и дали може да се ставаат по избор???

Оди у Options->Advanced.
Таму има све.

П.С. еден твик
Perform pregnency test monthly
Под неа ти се ослободува додатна опција
If True Don't tell my mom.

Значи? :raz: ..... никако да ја најдеме правата комбинација... т.е. и машкото его да е недопрено (јас да дигам капак, не долази у обзир:ne: ) и женската гордост (ако не знаеш да мокаш, научи да чистиш)... :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

Carlito Brigante напиша:
Оди у Options->Advanced.
Таму има све.

П.С. еден твик
Perform pregnency test monthly
Под неа ти се ослободува додатна опција
If True Don't tell my mom.
да бе и новата Машина спремана од Сони и Хонда, че има и дел за врпрјне абортус... само че треба да се стерилизира деловите..
Таа со дилдото е вејке во продажба... има дури и опција на промена на големина на дилдо

Абе ко че живеј машкото само, че научи дека треба да си чисти, ја си чистам пошто ако не исчистам јас нема кој друг, а во гнасотија и не се живеј баш најубо.. иначе го признавам од Бацило предлого

divine напиша:
Циљајте попрецизно и решен проблем:pos:
i toa sho vika divne da ciljame ama i da digame kapakot sepak e gnasno ozbilno nisho da ni tekne uvek pred da mochame toa e reshenie

marketar напиша:
moj predlog e da ima dve solji u WC to i sekoj da si ja odrzuva svojata. :):):)

Економски неисплатливо.многу арч е тоа.
1.цело купатило од ново да се прави,со се арчови по одводи,шоли и сл.
2.Глупо ке изгледа,како јавно WC.
3.А зошто не го дресираш женскиот дел од домашните да ДИГА ОБАВЕЗНО даската после употреба?

п.с.Со примена на бр.3 животот е поубав.Од искуство.

marketar напиша:
moj predlog e da ima dve solji u WC to i sekoj da si ja odrzuva svojata. :):):)
Абе друже ьo да прајмe ко не ги слушамe твоите непогрешни ем прецизни нужнички совети. Па прочитај претходни постови мајкуму...
Втора шоља и не е естетски, ем 2 одводи, ем арч на простор.. не ојт така работата Садри Азме.. не ој..

П.С. Не го видов од струмикс посто.. Ама струмикс абе ние сме од тие шо им даваат права на жените, не ги дресираме ебаго...

П.П.С Да не знајш кај се продава храна за дресирани жени???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom