Како да го избегнеме мочањето на даската од шољата?

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Абе ја коа сум по мала нужда глеам да гаѓам тачно у дупчето и неверојатно сум прецизен, зашо ретко коа да ја измочам даската.

Јас мислам дека терба да се модифицира ВЦ шољата така да што да има една папуча до неа и кога ќе се стисне папучата со нога при пристапувањето на шољата , истата да се подигна на висина одредена и од ласерски сензор, така што Уринаторот ќе го врши своето дејствие како кај писоар, а шансите некој на толку мала одалеченост да утне се минорни.
ТУУУ треба ова да го патентирам

Кренете ја даската да ве ебам сите, не ели тоа најдобриот и најлесен начин да се одбегне помокрувањето на истата.

Toreador напиша:
Divne, не е тоа туку така бутни прачка пиј вино...не дај боже ако е дигнат пенисо заебано е, плус и она просторот е мал ебате, секогаш некоја капка ќе падне на капакон.
Доколку е кренат тогаш се моча од подалеку за да бидеш попрецизен и да не залтеува настрана.

Garfield напиша:
Кренете ја даската да ве ебам сите, не ели тоа најдобриот и најлесен начин да се одбегне помокрувањето на истата.
Или пак може да нема ич даска.

Garfield напиша:
na prvio post pisuva, bez utopiski resenija

Најзабегано е кога ќе станеш од спиење со залепен. Ох мори мајко, кога ќе фати да прска неартикулисано. Тогаш отиде и бидето.

Што се тиче решење:Пошто живеев со мнозинство женска популација, ми го испраа мозокот и ја кревам даската кога е спуштена. Јас дадов еден контра предлог: Да ја дигаат невестите после мочкање. Предлогот беше одбиен со изговор дека тоа е глупост. Зошто?

Dobro be, sedni doaka mocas ondak ebate. Najlesno e taka, a plus i cigare moes da zapalis, pa i ako ti se priseri, papapapapa, ubajni, ne mora stanata da sednues, plus moes bez gajle da prdis, da ne se poseris ako e t'nko.

Ja kao mal toj probllem go nadminuvav na toj nacin sto ne mocav u soljata nego pokraj nea u korpata za odpadoci.Ali odkako majka mi me stepa kvalitetno nekolku pati po red, svativ deka e bolje da ja mokris daskata nego da jades kutek.
Taka da moeto resenie otpaga u start.

Јас дома турив ред:

Даската дома на шољата МОРА да биде нон-стоп дигната и да се пушта само по потреба.
Проблемот е надминат.

strumics напиша:
Јас дома турив ред:

Даската дома на шољата МОРА да биде нон-стоп дигната и да се пушта само по потреба.
Проблемот е надминат.
Mислам дека имаш ќеркичка, уште е мала, сеа само женати ја имаш да носиш ред, чек нека порасни ќеркати, че виш ко че те спопоука по бубрези, има во устинка од 100м да мочаш :)

Vlad II Draculea напиша:
Mислам дека имаш ќеркичка, уште е мала, сеа само женати ја имаш да носиш ред, чек нека порасни ќеркати, че виш ко че те спопоука по бубрези, има во устинка од 100м да мочаш :)

Кога успеав со жена ми да ја ставам у ред,ке успеам и неа.Барем се надевам.Ако не успеам(шо не верувам)јас лично ке си дигам даската.

Bacillus gagous напиша:
Јас мислам дека терба да се модифицира ВЦ шољата така да што да има една папуча до неа и кога ќе се стисне папучата со нога при пристапувањето на шољата , истата да се подигна на висина одредена и од ласерски сензор, така што Уринаторот ќе го врши своето дејствие како кај писоар, а шансите некој на толку мала одалеченост да утне се минорни.
ТУУУ треба ова да го патентирам

Ете.... квалитетно убаво машко размислување.... само нешто не ти е решено до крај.... како ќе знае сензорот кога да се дига а кога не... т.е. дали пред него стои Уринатор или Уринаторка :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

strumics напиша:
Јас дома турив ред:

Проблемот е надминат.

Така е!.... Да се знае кој е маж во куќата.... :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

Garfield напиша:

Папучар! :pos: :pos: :pos:

strumics напиша:
Кога успеав со жена ми да ја ставам у ред,ке успеам и неа.Барем се надевам.Ако не успеам(шо не верувам)јас лично ке си дигам даската.

Осејќам мала промена во твојот став!.... Дан се размуабети со Гарфилд па те "зарази"и тебе ... :pos: :pos: :pos:

strumics напиша:
Не е воопшто промена во ставот.размислување што-би-било-кога-би било.

Ако, ако... не реков јас ништо... пошто знам дека и Гардилф остава трагови дека уринирал самошто сега тука се праи "светец" :icon_lol: .... он и кога и се удвара на некоја во своите предиспозиции (читај фалења) ја набројува и оваа своја врлина :icon_lol: ...... како што велат старите: "Која не го знае како моча, се скапуе од чистење даската" :icon_lol: :icon_lol::icon_lol:

И да се вратиме назад на дадениот проблем за кој што сеуште не најдовме некое солидно решение.... гледам има одредени поединци што на некој начин го решиле ова.... :raz: :icon_lol: :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom