betogrozdanov45
мајстор за гибаници
Абе ја коа сум по мала нужда глеам да гаѓам тачно у дупчето и неверојатно сум прецизен, зашо ретко коа да ја измочам даската.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Доколку е кренат тогаш се моча од подалеку за да бидеш попрецизен и да не залтеува настрана.Toreador напиша:Divne, не е тоа туку така бутни прачка пиј вино...не дај боже ако е дигнат пенисо заебано е, плус и она просторот е мал ебате, секогаш некоја капка ќе падне на капакон.
Или пак може да нема ич даска.Garfield напиша:Кренете ја даската да ве ебам сите, не ели тоа најдобриот и најлесен начин да се одбегне помокрувањето на истата.
na prvio post pisuva, bez utopiski resenijaGarfield напиша:Кренете ја даската да ве ебам сите, не ели тоа најдобриот и најлесен начин да се одбегне помокрувањето на истата.
Mислам дека имаш ќеркичка, уште е мала, сеа само женати ја имаш да носиш ред, чек нека порасни ќеркати, че виш ко че те спопоука по бубрези, има во устинка од 100м да мочашstrumics напиша:Јас дома турив ред:
Даската дома на шољата МОРА да биде нон-стоп дигната и да се пушта само по потреба.
Проблемот е надминат.
Vlad II Draculea напиша:Mислам дека имаш ќеркичка, уште е мала, сеа само женати ја имаш да носиш ред, чек нека порасни ќеркати, че виш ко че те спопоука по бубрези, има во устинка од 100м да мочаш![]()
Bacillus gagous напиша:Јас мислам дека терба да се модифицира ВЦ шољата така да што да има една папуча до неа и кога ќе се стисне папучата со нога при пристапувањето на шољата , истата да се подигна на висина одредена и од ласерски сензор, така што Уринаторот ќе го врши своето дејствие како кај писоар, а шансите некој на толку мала одалеченост да утне се минорни.
ТУУУ треба ова да го патентирам
strumics напиша:Јас дома турив ред:
Даската дома на шољата МОРА да биде нон-стоп дигната и да се пушта само по потреба.
Проблемот е надминат.
Garfield напиша:Кренете ја даската да ве ебам сите, не ели тоа најдобриот и најлесен начин да се одбегне помокрувањето на истата.
strumics напиша:Кога успеав со жена ми да ја ставам у ред,ке успеам и неа.Барем се надевам.Ако не успеам(шо не верувам)јас лично ке си дигам даската.
strumics напиша:Не е воопшто промена во ставот.размислување што-би-било-кога-би било.