Како да го избегнеме мочањето на даската од шољата?

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Да да, тоа ми е и планот.... затоа така нон стоп ги набројувам.... па после ке има гласање.... ке има слики..... све ке е тоа регуларно.... само што рано е уште.... да се продискутира уште некое време.... гледаш секој ден нови идеи никнуваат....:wink:

готово друже, ама само еден мал проблем забележав, само ја и ти „дискутираме” на темава ”сериозно„ сите се смеат.. ај ај.. че вида ко че станиме ние миљонери :D

Vlad II Draculea напиша:
готово друже, ама само еден мал проблем забележав, само ја и ти „дискутираме” на темава ”сериозно„ сите се смеат.. ај ај.. че вида ко че станиме ние миљонери :D

Кој последен се смее.... не можел да се смее порано бидејќи ги броел парите :wink: :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

Ви треба демонстратор? Мочам често и ефикасно, на сите страни.

Aceva напиша:
Ви треба демонстратор? Мочам често и ефикасно, на сите страни.
Ги немаш сите адекватни атрибути за да помине твоето CV во првиот круг :)

Carlito Brigante напиша:
Дивне тоа црвеното копче е АВТ команда-Автоматско вадење на тампони. Браќа немој да го стиснал некој оти отиде у канализација.

кај ја видов темава кај се запустив, се убив од смеење стасав до 5-та страна и неможев веќе, морав да цитирам некој, и од сите овај ме пресмеа,:pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Кревајте ја шољата де, не е толку тешко.

Место у шоља мочајте у када. Така нема да ја испрскате даската на шољата

Нокшир ти е лекот, башка го носиш кај сакаш:icon_lol:

Не сте точни!
Абе кај ви текна темава, се згазив од смеење, кафето низ нос ми појде.
па па па па........

Како и да е ако некогаш имам поголемо купатило си инсталирам писоар, поштена работа, нит даски нит туѓере нит башака поефикасно е ако жената е на шоља, немора да држам, можам ко чоек да си се измочам.

ako ti e dolg dzebot togas mozes da si dozvolis poseben dance floor, i ke si treniras kolku ti dusa saka, em vokot (domakinkada) sit em site ovci (m`zi) na broj.

a vo slucaj da ti e kratok preporacuvam polovina od dvolitarsko plasticno sise, vrvot ke go nasocis kon celta a kako prednost imas radius od 5 cm. na polovinata na siseto kade sto mozes da ja praktikuvas maskosta.
kaj ovoj predlog idealnoto ke bide koga ke se istreniras da uriniras bez kapakot da bide navodenet, i bez da ja dopres flasata so mokracata i togas mozes komotno alatkata za nevodeno uriniranje da ostavis vo nasledstvo za slednite generacii.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom