Ѓаволот

• Креатор на темата Креатор на темата @cool@
  • Време на започнување Време на започнување

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.115
Како ѓаволот си избрал жена
Ѓаволот си барал жена...да е добра, убава, послушна, да се прибира навреме дома и т.н. со еден збор -перфектната жена...Барал,барал и ништо .... Си помислил ,најдобро е да го прашам Господ:

- Господи, помогни ми да си најдам жена, години наназад барам и ништо....

- Оди на земјата и во најгусто населениот град стави едно огледало во центарот...која жена ќе погледне во огледалото...таа е за тебе...

Речено - сторено.... погледнала една жена во огледалото и Ѓаволот се оженил за неа...

Поука 1 (за мажите): Дечки, не барајте многу добри и послушни жени, имаше една таква и неа ја зедоа ѓаволите...

Поука 2 (за жените) : Девојки, не бидете толку послушни, оти ќе ве земат ѓаволите...

sexydevil.jpg

Ѓаоло барал жена,исто да биди убава,мирна,послушна,паметна. И незнаел како да ја најде и отишол кај господ да го праша како да си најде жена. И господ му рекол ке одиш и на секоја женска ке и свиркас и таа шо нема да се заврти на свирката е паметна, послушна..
така и направил.
отишол на земјата и почнал да свирка ама за беља сите се вртеле.
Ама гаол како гаол упорен по некое време нашол една шо не се врти и ја земал за жена.

Шо е финтава?

Женската била глува.

Немало шо да прајт ѓаолот и си ги ебавал децата.

Muž je upravo završio čitanje knjige "Budite gazda u svojoj kući". Odjurio je u kuhinju i stao pred ženu. Upro joj je prst u facu i oštro rekao:

- Znaj da sam do sada pa dalje ja gazda u ovoj kući i moja riječ je zakon! Navečer ćeš mi spremiti gurmansku večeru i kad pojedem, servirat ćeš mi najfiniji desert. Nakon večere ćemo otići u spavaću sobu i ljubit ćemo se onako kako ja želim. Potom ćeš mi pripremiti kupku da se fino opustim. Oprat ćeš mi leđa i obrisati me, a onda donijeti pidžamu. Nakon toga izmasirat ćeš mi stopala i ruke. Pogodi, tko će me obući i počešljati kad sve to bude obavljeno?

- Pa, ja bih rekla, radnik pogrebnog preduzeca!

Ѓаволот ни ора , ни копа. Е што прави тогаш? :pos2:

Американец, русин и македонец се собрале на по чашка и лаф-муабет.Им дошол ѓаволот и почнал да ги искушува. Му рекол на американецот:
- Имам 10шишиња вино и 10 жени, ти колку шишиња можеш да испиеш?
- Три - одговорил американецот.
- А со колку жени можеш да спиеш?
- Со три.
Потоа ѓаволот го запрашал русинот:
- Ти колку шишиња вино можеш да испиеш?
- Седум - одговорил.
- Со седум.
На крај ѓаволот стигнал и до македонецот:
- Ти колку шишиња вино можеш да испиеш?
- Единаесет - одговорил македонецот.
- Ама чекај, јас имам десет.
- Да, но јас имам и едно шише во џебот - .
- Си единаесет.
- Ама чекај, јас имам само десет.
- Таков каков што те гледам, и ти не си за фрлање!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom