HERBALIFE

• Креатор на темата Креатор на темата Berliner7
  • Време на започнување Време на започнување
Тие од Хербалајф шо ми солеа памет дека една порција шејк е поефтино и поздраво од бурек ги фатив на дело како јадат бурек.. ( некои се криеа под скалите во зградата кај што им беше велнес клубот)
Тоа кај студентскиот во Центар?:D
--- надополнето: 6 февруари 2013 во 21:07 ---
Од вежбање само секс признавам, за друго не го кревам задникот па што сака нека биде. :)
Сексот е најдобро кардио кое можеш да го направиш,секако да не се сведува само на мисионерска поза... е сега останува уште исхраната да ја избалансираш па летово да се пофалиш со нова линија:)

Тоа кај студентскиот во Центар?:D
--- надополнето: 6 февруари 2013 во 21:07 ---

Сексот е најдобро кардио кое можеш да го направиш,секако да не се сведува само на мисионерска поза... е сега останува уште исхраната да ја избалансираш па летово да се пофалиш со нова линија:)
Не не тој изглеа им е новиот стариот велнес клуб мислам дека беше во Црниче не сум сигурна хахахаха

Почнав, ама многу скуп спорт. :D немам 4000 ден секој месец по тоа да фрлам. :)
аха,значи колку време посвети на тој процес или како би рекол..колку време посвети и не даде резултати или пак имаше рез,но мн кеш за тоа е. Но нели ти го предлагаше на други па така да напраиш некој денар да го покриеш твојот трошок at least..

аха,значи колку време посвети на тој процес или како би рекол..колку време посвети и не даде резултати или пак имаше рез,но мн кеш за тоа е. Но нели ти го предлагаше на други па така да напраиш некој денар да го покриеш твојот трошок at least..
А што сакаш поточно да прашаш, вака од околку од околу ми збориш.
Го пиев еден месец, даде резултати, но поради начинот на живот, не сум во можност да јадам на секој 3 часа како што налага хербалајф диетата. Имам една доза не отпакувана сега почнав да ја пијам повторно (само шејкот) како замена за оброк на сабајле. Во текот на денот држам диета на варива, зеленчук, овошје и цигари. :)

Читам и се чудам како може да се фрлаат толку пари на препарати од herbalife.До кога треба да ви се објаснува ако сакате слабеење само трчање и соодветна исхрана.А тие протеини што ги нудат нека продаваат на некој друг муда за бубрези.Си има соодеветни марки на компании кои се занимаваат со суплементи и кои даваат резултати Musculetech Universal Scientec Allmax Gaspari и многу други не дозволувајте маркетиншки триг да ве надмудри.

А што сакаш поточно да прашаш, вака од околку од околу ми збориш.
Го пиев еден месец, даде резултати, но поради начинот на живот, не сум во можност да јадам на секој 3 часа како што налага хербалајф диетата. Имам една доза не отпакувана сега почнав да ја пијам повторно (само шејкот) како замена за оброк на сабајле. Во текот на денот држам диета на варива, зеленчук, овошје и цигари. :)
аха,па и јас така нешто само обратно за плус грамови по можност килограми да качам. Е поента ми беше дали вреди иако читам многу коментари што не го кажуваат истото. Затоа и прашав. Е да тоа диетата изгледа е тешка значи изгледа дека не сум ја имал таа потреба јадам од сЕ а ништо не реагира телото :D тоа е тоа,до сега не сум пробал додатоци во храни и такви работи едноставно си јадам но решив промената да ја правам а збор е од каде да почнам,фала на одговорот секако.

Читам и се чудам како може да се фрлаат толку пари на препарати од herbalife.До кога треба да ви се објаснува ако сакате слабеење само трчање и соодветна исхрана.А тие протеини што ги нудат нека продаваат на некој друг муда за бубрези.Си има соодеветни марки на компании кои се занимаваат со суплементи и кои даваат резултати Musculetech Universal Scientec Allmax Gaspari и многу други не дозволувајте маркетиншки триг да ве надмудри.
Па уште кога ќе ти кажат-Абе Меси,Роналдо,Карабатич,Џокович и еден куп заштитни лица користат производи од линијата на Хербалајф:vozbud:Хуху,да,сигурен сум дека нивните перформанси се должат на користењето на магичниот чај на Херба.

Па уште кога ќе ти кажат-Абе Меси,Роналдо,Карабатич,Џокович и еден куп заштитни лица користат производи од линијата на Хербалајф:vozbud:Хуху,да,сигурен сум дека нивните перформанси се должат на користењето на магичниот чај на Херба.
ама малограѓанштинава се пали на тоа не разбира додека има овци има и вуна

ама малограѓанштинава се пали на тоа не разбира додека има овци има и вуна
Не е малограѓанштина,колку што е неинформираност и желба за брз резултат,со лежење.Како на пример Абтроник,лежиш и правиш плочки за на лето:ROFLMAO:

Тие од Хербалајф шо ми солеа памет дека една порција шејк е поефтино и поздраво од бурек ги фатив на дело како јадат бурек.. ( некои се криеа под скалите во зградата кај што им беше велнес клубот)
Па здрави луѓе јадат бурек,будали купуваат Хербалајф :)

Ме интересира дали некој ги има користено и каков е ефектот односно дали воопшто има некаков ефект

Викаат дека ја оштетува слузокожата на цревата, прави ранички...

Сестра ми е во Хербалајф асистент , воедно и продава шејкови. Резултатите се видливи но не " после 7 дена , 60 кила ". Она ги користи шејковите година и нешто и + на диета се придржува која и е препорачана од Хербалајф и ослабна бааги. Не се штетни шејковите и не ствараат зависност ( зашо имам слушнато и таков муабет ). Ќе чуеш и лоши мислења нормално менталитетот ни е таков :) Е сеа за наш стандард се малку скапички , 2700 денара мислам дека беше од шејк така нешто. Доколку те интересира нешто повеќе пиши приватна порака.

П.С : Не праам никаква реклама , или се фалам , туку се придржувам до темата.

Ако сакаш квалитетни шејкови и проверени што имаа резултати те за бодибилдинг или за диети земи си саглам и сигурни нешто како овие optimum ultimate scientec musculetech api allmax mutant и многу други.Шејкови направени за професионалци и за луѓе што знаат што сакаат.
А ако сакаш да се чепиш и да изиграваш фаца демек пијам Herbalife и имаш вишок на пари за фрлање оваа ти е прва и сто посто сигурна опција.
Е сега на тебе останува што ке одбереш

Во продавниците за суплементи има поевтини и поефикасни шејкови и што ти душа сака. Членот над мене даде добар опис зошто некој би користел хербалајф ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom