Фешта - фестивал за млади музички таленти

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Зашто имало Господ што не освоил ништо?

Антипатичен тип.
Адам ми е за Ѕвезде Гранда создаден. Нека пее фолк боље.
Сељачки стајлинг, во век живее не ми е јасно. А и спотчено му е убиство од прв степен. :ubijam:

Плус уште пред некој ден гледав емисија за Охридски трубадури и му зимаа интервју. Се фолираше па уште вика сеа ќе ви испејам неколку песни. Па испеа 3-4 рефрени на српски турбо фолк песничиња со завивачки фолк глас. Признавам го бива за фолк. Очекувам да го видам на Валандово!

Многу ми е дрaго зa Димитaр што победи...беше еден од моите фaворити. :smir:

Антипатичен тип.
Адам ми е за Ѕвезде Гранда создаден. Нека пее фолк боље.
Сељачки стајлинг, во век живее не ми е јасно. А и спотчено му е убиство од прв степен. :ubijam:

Плус уште пред некој ден гледав емисија за Охридски трубадури и му зимаа интервју. Се фолираше па уште вика сеа ќе ви испејам неколку песни. Па испеа 3-4 рефрени на српски турбо фолк песничиња со завивачки фолк глас. Признавам го бива за фолк. Очекувам да го видам на Валандово!

Па за фолк е ... еднаш бев у кафана ( пузата хата ) и погоди кој пееше ?? А ?А?А?А?А АдамЧооУуу :))

aa i ova videte :))

Среќа што не го гледав ова срање!

Димитар победи што во живо си нема врска од пеење.
Бев на свирка на Димитар и иако седев скоро пред него повеќе го слушав пејачот што пееше во соседниот кафич него него:nesum:
После дојде Дарко запеа и одма асален глас и пренајубаво пее.

Ајде се знае секогаш најлошото победува:toe:

Ау овај емовецот колку не го можам.
Со тие баладите , секоја песна балада упм.

Дефинитивно според мене требаше Магдалена.

abe ovoj Adam mi e mnogu pederastik epten epten i denes go gleav kaj Djorlevski u emisija neso VRSKA nema od ponasanje na scena ne znae ni dva muabeta da svrze .... i sekakvi kje peat, epa toa ti e, na site im se moze:jaj:

ехахеха буљаши едни, мене Адам за разлика од вас ми е пулен уште кога се појави на Идол аудиција, уше од тогаш сум завлезен во неговите лик дело и појава.

Долгата виткана коса, ланецот со крст на раскопчаната кошула, незнаењето да врзе сложена реченица, плус музиката која му е во гените а ја наследува од татко му Ибро, му се све што му треба да стане звезда- а ќе стане, ќе видите!!!

пс. цела заебанција на страна, колку и да се трди Адам неможе да се посељак од Панчо, размислете само, не ли би дале и вие се' за да ја депортирате некаде далеку од овде оваа ситна, мала, напорна вошка што трипа дека е занимлива и откачена и за некого интересна....

spored mene Kiko imase najubava pesna i trebase da pobedi, barem ima glas sum go slusnala vo zivo, a ne ko drugive da rikaat na scena

Си победи свој човек кој веќе е ексклузивец на Република :)

Сепак комерцијална песничка која е певлива иако требаше и Магдалена нешто да освои.

Али имало господ што Адамот не освои нешто. :pee:

A зошто мислишдека Магдалена нема ништо да освои? Прочитај кои се автори на песните на Димитар и Дарко..Лазар Цветковски ја прави музиката и аранжманот а Магдалена сестра му ги пишува текстовите..Нормално дека ќе се поделат парите овдека.затоа и победи ексклузивецот од Република..повеќе од очигледно дека бесе се наместено од старт.Сите што влегоа во финалето беа повеќе или помалку познати изведувачи што имаат свои менаџери или продукциски куќи или се познати од некои шоу емисии (Лила шоу)

Според мене Дарко имаше најдобра песна и најпевлива и заслужуваше да победи или барем да земе некоја награда..На Оливера песната е некако недефинирана..плус она е премногу ладна како воопшто да нема никаква харизма - преметано девојче али она ке успее дефинитивно..
Димитар имаше добра песна,И Кико исто,Симона си е симона класично летно хитче..

Адам имаше дефинитивно најлоша песна иако сега беше аранџирана и вокалите беа подобрени..

Од водителиве Ненад испадна покрај Панчо и Натали прав џентлмен и водител браво за него :pos2:
Жива бламажа Палчо..:kesa:

По дебилно финале не сум видела, водителите немаа ПОЈМА од водење..
Една убава ствар што Оливера исто го доби 1-то место :tv:

Вечерва баш го гледав тој Кристијан (со наочарите ваљда беше Кристијан, не Кико) што беше на Триумф. Не знам дали е со истата песна од фешта, ама таа што ја слушав ми беше ептен како успорена верзија на онаа руската Соло што беше на евровизија пред некоја година.
Еве ја песнава, па видете. Не дека е нешто битно, само за занимација :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom