Проблем со Flash на Firefox-от

• Креатор на темата Креатор на темата Buslee
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
немаа врска со тоа.. уствари има подобра графичка од мојата ...јас имам оценка 3,1 за графичката.... можеби е слаб нетот или оперативниот систем те заебава која верзиј Win7 имаш?

Што има врска ако му е слаб нетот? Скоро сите флеш имаат како "loading", а после тоа исто ти е ако имаш 1kb/s и 1mb/s интернет.

- Земи си Safari :)

Што има врска ако му е слаб нетот? Скоро сите флеш имаат како "loading", а после тоа исто ти е ако имаш 1kb/s и 1mb/s интернет.

- Земи си Safari :)
џабе ми е и сафари и на тоа кочи

Нема шанси оваа верзија да ја имаш, ова е 64 bit тебе тој процесор не ти чита 64 битни екстензии, а и на сликата ти пишува дека ти е 32 bit
Епа таа ја симнав ете види и на замунда пиши ќе видиш дека испод 64x нема позз

Ај доста!

www.nvidia.com
www.amd.com
www.filehippo.com
www.mozilla.com

1. Бриши драјверите преку COntrol Panel. Па после преку Driver Sweeper сите остатоци.

2. Слегни ги најновите драјвери (не бета) и инсталирај ги.

3. Бриши Firefox. Бриши Flash, Shockwave, Java. Секакви такви runtime environments што имаш (освен .NET).

4. Инсталирај CClearner. Скенирај регистрите и поправи ги сите проблеми таму што ќе излезат.

5. Рестарт.

6. Инсталирај Firefox 3.5 од www.mozilla.com

7. Инсталирај најновите верзии на Flash и Shockwave и Silverlight од www.filehippo.com (за Flash, прво за IE инсталирај (иако не користиш) па после за Firefox))

Better? :smir:

Епа таа ја симнав ете види и на замунда пиши ќе видиш дека испод 64x нема позз

Download 32-bit version.

Иначе за проблемот... тебе или компјутерот не ти чини или фул си со вируси чим и на XP исто те зезало.

Ај доста!

www.nvidia.com
www.amd.com
www.filehippo.com
www.mozilla.com

1. Бриши драјверите преку COntrol Panel. Па после преку Driver Sweeper сите остатоци.

2. Слегни ги најновите драјвери (не бета) и инсталирај ги.

3. Бриши Firefox. Бриши Flash, Shockwave, Java. Секакви такви runtime environments што имаш (освен .NET).

4. Инсталирај CClearner. Скенирај регистрите и поправи ги сите проблеми таму што ќе излезат.

5. Рестарт.

6. Инсталирај Firefox 3.5 од www.mozilla.com

7. Инсталирај најновите верзии на Flash и Shockwave и Silverlight од www.filehippo.com (за Flash, прво за IE инсталирај (иако не користиш) па после за Firefox))

Better? :smir:
и ова го пробав ама нема промени

ќе го скрсам:angry2:

и ова го пробав ама нема промени

ќе го скрсам:angry2:
човек .. ај направи формат.. и после кажи како е ... зш еден пат мене мсн то ми го кочеше многу.. направив формат и сега си работи се ок... за некои работи освен формат нема лек ....:toe:

човек .. ај направи формат.. и после кажи како е ... зш еден пат мене мсн то ми го кочеше многу.. направив формат и сега си работи се ок... за некои работи освен формат нема лек ....:toe:
Не ми се верува дека е до тоа затоа што и пред 7-цава имав XP и таму ми кочеше

Не ми се верува дека е до тоа затоа што и пред 7-цава имав XP и таму ми кочеше
па можеби имаш некој вирус нешто... неможе туку така ..со добра конфигурација инсталиран Flash Player™ и такви глупости да не ти работи....јбг форматирај пак.. 30 мин работа XD

Мислам дека го решив мојот проблем со тоа што го исчистив куќиштето зашто не беше чистено 1 година и после 20 минути загреваше и ми го кочеше цело пц :)

Сепак фала на сите што сакавте да ми помогнете:P

Убаво од тебе што го пиша решението тоа е добар принцип на соработка бидејќи темите постојано се прегледуваат.
Темата може да се затвори.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom