Матиз Даеву сопственици јавете се

• Креатор на темата Креатор на темата С`ботско
  • Време на започнување Време на започнување
Zdravo sakam da prasam...Koga go stavam kljucot i davam kontakt posle ne ni vergla ni pali samo kljicot se mrda. Sto moze da bide problemot. Pozdrav
,,,menuvaj komplet brava,,,kajmene isto se sluchi,,,slaba tochka na matizot,,,/ne e reklama,,,,ili vo Vero ili klucharot vo Taftalidzhe,,,
,,,ako nekoj povekje se razbira,, davajte mu sovet na chlenot,,

Значи вака преку ноќ буквално престана да ми ја покажува брзината, се слуша кога возам дека врти нешто и стрелката малце ќе се помести и пак ќе падне и после некое време ќе се оправи ама веќе недела дена како не се оправува.

Што би можело да биде

Внатре километражот е расипан или пак сајлата е излезена. Треба да се отвори инсрумент таблата и да се види дали врти сајлата кога колата се движи. Ако врти значи не е до нејзе туку внатре во самиот брзинометар е нешто. Ова под преспоставка ако брзината е се сајла (не е електронски).

Zdravo, sakam da prasam koga pali prviot pat si pali se najnormano, ama koga ke se izgasi i pak da ja zapalis gubi sila i pocnuva da vergla i tek so davanje i drzenje na gas ke zapali. Sto moze da bide problemot. Pozz

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom