Испрана илјадарка

• Креатор на темата Креатор на темата smole
  • Време на започнување Време на започнување
За да ти ја заменат, мора да имаш минимум 51% од банкнотата, значи повеќе од пола. Ништо од бизнисот.

Мора да го има и кодот.Една банкнота=еден сериски код:tapp::tapp::tapp:
Кините илјадарки:smir:

имам иљадарка што е поприлично испрана, па ме интересираше дали можам да одам во некоја комерцијална или Народна банка и да ми ја сменат,

фала однапред и ќе ве молам без непотребни постови

Ти се чудам, што се испаничи за една илјадарка што си ја испрал, абре владава испра милиони евра па не крена паника, ти за една иладарка... ај не заебавај.........:pos2:

300 dinara ti davam odma na nevideno :tv:

pa znajte so e pametna rabota zemate iljadarka ja kinite na pola odite ja smenvate ednata polovina i po nekoj den nekoj drug ke pustite da ja zameni drugata polovina i ete ti biznis od edna iljadarka dve iljadarki:toe:
Знаеш дека секоја банкнота има сериски код?

pa znajte so e pametna rabota zemate iljadarka ja kinite na pola odite ja smenvate ednata polovina i po nekoj den nekoj drug ke pustite da ja zameni drugata polovina i ete ti biznis od edna iljadarka dve iljadarki:toe:

А што ако не ти ја сменат и после џабе си ја кинел -1000че:smir:

нема врска ни трака ни број ни бутур. треба да имаш само 51% од парата. не се прогледува ни за 0,1% --- има шаблон.

нормално дека се наплаќа провизија. кој ќе плати за печатење на нова, откако оваа ќе се поништи? пробај во народна банка, најевтини треба да се.

Можеш да ја однесеш и во Народна банка, мислам дека се поефтини од банките.Таму сигурно ќе ти ја примат и ќе ти вратат одредена сума на пари во зависност од тоа колку е оштетена банкнотата.Не ја кини не прави ништо само врати ја и ќе добиеш пари не е дека ќе бидеш без ич.Боље ишта него ништа:smir:

Убав бизнис значи киниш на два дела една илјадарка ја носиш едната половина во народна банка ја менуваат после другата половина ја носиш во друга банка исто така ти ја менуваат и на крај остануваш со две илјадарки :nesvest: :kesa:

Абе од ништо нешто филм прајте, многу brainiac's има на овај форум бре ејј ај министри да ве стајме да управите оваа држава ок?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom