mi treba vasata pomos

• Креатор на темата Креатор на темата diskra
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
5 јули 2009
Мислења
0
Поени од реакции
0
Pred se eden pozdrav do site. Epa vaka. Se raboti za browser flash igra koja sto se vika My Brute www.mybrute.com . Igrata e mnogu interesna i te pravi da bides addict, in a fun way :) Si praves edno coece (brute) i se tepas protiv drugi coecinja ( tepanjete e avtomatsko, ti samo si odbervas protiv kogo sakas da se tepas). Kolku poveke tepacki pobedes, tolku poveke poeni, i tolku pobrzo krevas level. E sega, vcera se kladev so drugar mi deka moeto coece nema da stigne do 25 level do krajot na mesecot (momentalno coeceto mi e na 21 level). Pa baram pomos od vas za da prv pat pobedam kladba protiv drugar mi, toj sekogas pobedva... :(

Ako sakate da mi pomozete i ako mozete plz samo odete na http://humbleiskra.mybrute.com i kade sto pisuva "Enter Name Here" napisete kakvo bilo ime no stavete KAJGANA na krajot :) So toa sto napravivte e mi dadovte 1 poen. Kolku poveke takvi tolku poveke sansa imam da pobedam na kladbata :)

Pomozete mi da ko pobedam drugar mi za prv pat :)

Нејќит
In order to keep receiving new Brutes in the best conditions, we have temporarily closed The Brute to carry out some technical improvements. The site will be available again within a few minutes. :nesum:........

иначе и мене ми треба помош,ако може некој да ми позајми едно 10 000 евра,мн благодарен ќе му бидам:pos: :pos: ........

Господ ќе му плати на тој шо ќе ми дае :pos::pos::pos: :smir::smir::smir::smir:

da da, toe e sekoj dnevno, od 04:00 do 06:00 sekoe sabajle e taka. :) Ke se vrati vo normala za pomalce od eden cas

Нејќит
In order to keep receiving new Brutes in the best conditions, we have temporarily closed The Brute to carry out some technical improvements. The site will be available again within a few minutes. :nesum:........

иначе и мене ми треба помош,ако може некој да ми позајми едно 10 000 евра,мн благодарен ќе му бидам:pos: :pos: ........

a zosto ti se tie 10 000 evra? mislam, na sekogo mu trebaat, no za nesto specificno?

edit: rabote povtorno

Нејќит

Многу гледаш прикаски. :pos:

Ај имаш еден поен од мене ( ама педерски играш ) :nesum:

da da, toe e sekoj dnevno, od 04:00 do 06:00 sekoe sabajle e taka. :) Ke se vrati vo normala za pomalce od eden cas

a zosto ti se tie 10 000 evra? mislam, na sekogo mu trebaat, no za nesto specificno?

Веспа да си зеам,и за одмор да отидам негде дааалеку......и да ми остане нешо за коа ќе се вратам да се пијанчам тука:pos:

edit: rabote povtorno

Многу гледаш прикаски. :pos:
:pos: :pos::pos:
К-15 поише глеам:pos2::pos2: од тамо го извадив ова мислам:vozbud:

иначе отворив тоа линкот сеа,напраив чоече некое,или шо е тоа нз,важно имаш некој поен од мене:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom