Пијани цурици

• Креатор на темата Креатор на темата Caligula
  • Време на започнување Време на започнување
:ija: :ija: :ija: :ija: :ija: :ija:

Rasni ama masni ovie pustinskite - na diJeta moraeT da odeT :star:

маце работи на сликава. фотошоп и на сите фаци твојата да си ја наместиш....ехехехехех

Ne :ne:

Ja sum masko sto saka maski i sakam da si ostanam na taa definicija. Ako sakav da bidam zena - ke praev gender surgery (:pov:).

Вардарче од секоаш сакал жена со мевце за да коа ќе му рипа да не го маа со коските и да може да си месе. Инаку јас почитуам жена домаќинка шо ќе ми готви, шо коа ќе пијам нема да ми приговара, да ми ги сече ноктиве на нозеве и так тук да ги масира од време на време, шо ќе се здебели во текот на годините барем 15-20 кила итн.

З'ш болен? Само жените ли од мене ќе имаат побарувања, вардарче не си се избрикол ме гребеш со брадата, вардарче биди понежен неможам, вардарче порано денес да си дојдеш, вардарче каде гледаш настра јас сум тука, вардарче оди да си купиш нова блуза у ваа си како клошар... Значи чоек ако сака да опстане мора некои правила да постави!

Macedalien напиша:
Dojdi kaj mene i nema da imas takvi zabeleski :pos:
Vardarче че имаш//
Не го пијај пивото дебели...
кај најде и ти сега фудбал пушти фешон..
Зошто си купил чипс ти реков Брокула :)

Кај тебе па ќе има други замерки, вардарче сеа ќе вечераме со виљушки културно на маса, вардарче ти денеска ќе одиш на пазар, вардарче вечерва јас сакам да бидам машко, вардарче ослаби малце си пуштил пивски мев итн. И пичку матер више, педери, лезбејки, прави, криви, долги, крати бре сите имаат некои замерки и услови! :))

Aceva напиша:
Ај, дај рука за исти.
ај не!
мажите немаат дупка која полесно ја даваат пијани.
ама имаат нешто друго кое би го поделиле и на пијано и на трезно:kez:

Garfield напиша:
Тибам гојдото, се сложуем со тебе, а тоа е ретко.
кога ќе научиш како да ја употребуваш репутацијата мачоре?

vardarce напиша:
Кај тебе па ќе има други замерки, вардарче сеа ќе вечераме со виљушки културно на маса, вардарче ти денеска ќе одиш на пазар, вардарче вечерва јас сакам да бидам машко, вардарче ослаби малце си пуштил пивски мев итн. И пичку матер више, педери, лезбејки, прави, криви, долги, крати бре сите имаат некои замерки и услови! :))

:ne:

Одамна маца научи да не пати од комплекси и да претпочита ЛИЧНОСТИ пред СКУЛПТУРИ. :wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom