Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Никад не смо имале толко пичке од играчи.
0% жар 100% куроболие.

Колко сам бија сигуран дека ќе изгубимо, иако после прво полувреме мислеше ќе демантирав..

Едноставно се нема капацитет, кошарка не се игра сс 3 играча и мислу дека никад до сга у историју на Куманово не е имало полоша управа дечки су отсечени од кошарку и сенс за работу..

Добар дан ,штама малко олади не утакмица сс Феникса и очајно второ полувреме.
У Суботу играмо сс Шкупи дома.
Него интересира ме какво ви е мислење на градоначалника по кој знае кој пут дека проверија гу работу и све иде според правила и прописи и се најавуе отварање по 5ти пут:)
1000019343.jpg

Маки ми е у фамилију, ама малку гу заебасва работу сс салу, и не признава дека грешка е и куде њима, а не само куде изведувачи. Дневна соба куде што живу ми гледа на кров на салу, и до сга, едно 5-6 пут га преправљав после сваку помалу кишу, претпостављам дека ги капе негде, и дека ги стра дека ке га упропасти паркет ако протече. Семафор нејку ни да га коментирам, апсолутна грешка.

А можеш само да замислиш како иде тој "според предвидену динамику" кд сала требаше да биде готова на 11-ти Ноември, а сга смо Март, и још пола годину нема да е готова. Имасва тј дн фото оп, беше и у Речицу, Лидл и на још 2-3 места. Дн за сликање ги беше.

Добар дан ,штама малко олади не утакмица сс Феникса и очајно второ полувреме.
У Суботу играмо сс Шкупи дома.
Него интересира ме какво ви е мислење на градоначалника по кој знае кој пут дека проверија гу работу и све иде според правила и прописи и се најавуе отварање по 5ти пут:)
Прегледај го приврзокот 445259
Сала изгледа супер само не знам ке дочекамо ли ми да гледамо некоју утакмицу тамо хахах

Можесва да зачукав по едну шајку на свако сликање около салу и ќе беше готова. Него текнуе ми к'д збореше против Војку дека прале паре у клуб преко доведување третокласни странци, па затој он ќе форсираја кумановски играчи. Ете и тој му се одвива с'с предвидену динамику...мили уста :pos:

Овој днска беше очобол за гледање, победа само ради тој што овија Шкупи су едни од фаворити за испадање

Много грешке, изгуби се тј некој добар ритам што га имаше сс некои акцие и стварно изгледасмо добро у едн дел од сезону за разлику од овој днска кд на силу неколко коша даде Урош и Мачки у послеѓну четвртину..

Овј србин не е толко лош за нашу лигу ама па ќе кажу Шкупи не е соодветан противник, надамо се и наредну сезону ќе се направи поквалитетан тим

Овој днска беше очобол за гледање, победа само ради тој што овија Шкупи су едни од фаворити за испадање

Много грешке, изгуби се тј некој добар ритам што га имаше сс некои акцие и стварно изгледасмо добро у едн дел од сезону за разлику од овој днска кд на силу неколко коша даде Урош и Мачки у послеѓну четвртину..

Овј србин не е толко лош за нашу лигу ама па ќе кажу Шкупи не е соодветан противник, надамо се и наредну сезону ќе се направи поквалитетан тим
Брате у овуј партаљ лигу сви екипе осим Мзт су исти к.р ако имав среќу тј дн и ако им појде шут ке тепав ако не ништо работа.

Куде ги игра утакнице Работнички? Мислеше да иду да ги гледам у Кале ама другар ми кажа дека биле измавани од пред некое време

Мислам во Дуња во Кисела Вода играат сега.

Последња утакмица на домашан терен у регуларан дел е у недељу. Изгледа ништо од отварање на салу у март иако некои обеќасва дека ќе се отвори до крај на регуларан дел, најкасно у март...

Сга гледам дека смо играле сс Работнички ичера и изгубиле.
Наше појачање бек шутер 0/8:ROFLMAO:
Епа чорба дечки од Волера на овој дрво

Сга гледам дека смо играле сс Работнички ичера и изгубиле.
Наше појачање бек шутер 0/8:ROFLMAO:
Епа чорба дечки од Волера на овој дрво
Гледа гу ја не ни појде шут све промашисмо 2 од 17 тројке такој нешто беше... док Работнички све погоди. Очигледно е дека Пертовиќ не може да га замени Волера.

2/20 на официјално статистику ја овакво не памту некад у принцип смо имале добри шутери.
Едн пут сс Морнар у гости имасмо 15/20 ако не де лжу овој сга море од брод ќе промаши.

Ичера беше срам од страну на КФМ и тога лиглета од судију, па ако се прекинуеше утакница за свако вреѓање на играча мислу дека на балкан не би се одиграле две утакнице недељно… навреде бесва пуши кур Тачи, ништо туј немаше на расну и верску основу и тој лигле што мисли дека судија едну утакницу на Партизана и дека га е фатија господа за муда гадно се е заебаја…

За игру немам што да кажу има акцие има све што треба до тренера е сга како ќе одбраниш и како ќе шутнеш не е до тренера тој зависи од квалитет на играчи и само што још едн пут ќе повтору, никад не смо имале подоброга тренера и штета што немамо подобар ростер барем овуј сезону да пробасмо да га нападнемо трон на МЗТ

Ѓорѓи ли беше овј наш кумановац? Добра утакница, можда и најбоља како игра за Куманово

За Албанци што да кажу, сами га све тражесва свесно провоцирасва и тражесва прекин за на тј начин да пробав нешто да извлечев не се игра кошарка сс 4 играча…

Тј Кели како би ни дошја у тим

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom