Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сала изгледа супер само не знам ке дочекамо ли ми да гледамо некоју утакмицу тамо хахахДобар дан ,штама малко олади не утакмица сс Феникса и очајно второ полувреме.
У Суботу играмо сс Шкупи дома.
Него интересира ме какво ви е мислење на градоначалника по кој знае кој пут дека проверија гу работу и све иде според правила и прописи и се најавуе отварање по 5ти пут
Прегледај го приврзокот 445259
Брате у овуј партаљ лигу сви екипе осим Мзт су исти к.р ако имав среќу тј дн и ако им појде шут ке тепав ако не ништо работа.Овој днска беше очобол за гледање, победа само ради тој што овија Шкупи су едни од фаворити за испадање
Много грешке, изгуби се тј некој добар ритам што га имаше сс некои акцие и стварно изгледасмо добро у едн дел од сезону за разлику од овој днска кд на силу неколко коша даде Урош и Мачки у послеѓну четвртину..
Овј србин не е толко лош за нашу лигу ама па ќе кажу Шкупи не е соодветан противник, надамо се и наредну сезону ќе се направи поквалитетан тим
Гледа гу ја не ни појде шут све промашисмо 2 од 17 тројке такој нешто беше... док Работнички све погоди. Очигледно е дека Пертовиќ не може да га замени Волера.Сга гледам дека смо играле сс Работнички ичера и изгубиле.
Наше појачање бек шутер 0/8
Епа чорба дечки од Волера на овој дрво