Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Много малко поени , не сам гу гледаја дали добра одбрана е било или катастрофа су шутирале.
Гледам га распоред имамо прилично добар распоред до крај требало би да тепамо све, само тај сс Работнички треба да биде интересна.

Много малко поени , не сам гу гледаја дали добра одбрана е било или катастрофа су шутирале.
Гледам га распоред имамо прилично добар распоред до крај требало би да тепамо све, само тај сс Работнички треба да биде интересна.
И Кожув дома ке бидне заебана поготово ако играмо без Волера.

Кожув е тим у лигу убедљиво сс најдобар скаутинг на странци овуј сезону, едноставно дечки правив разлику за нашу лигу и мора да се спремив 100% и погоре што прашасмо има ли некое инфо што е сс Волера каква повреда е?

Кожув е тим у лигу убедљиво сс најдобар скаутинг на странци овуј сезону, едноставно дечки правив разлику за нашу лигу и мора да се спремив 100% и погоре што прашасмо има ли некое инфо што е сс Волера каква повреда е?

Ја слушна дека има повреду на колено, не знам до кд ќе е аут. Он како играч е много важан за наш тим, креира сваку акцију и у одличан тандем е сс Радукиќа, Уроша итн, без њега немамо мотор у игру

Не се мести у катастрофалну форму су, најдобар играч ги напушти, онј пут се степале меѓусебе за време на утакницу плус на све тој Шкупи има доведено нови американци и сакав да опстанев у лигу

Скопје; Борис Трајковски сала, спектакл .. Сандански сала исто спектакл и туј би имало, Битола исто сала сс две трибине, интересно би било. Значи од сви сале у Македонију сг да не ги именују, мрзи ме.. Направив КУП да се игра у Гевгелију на едну трибину. ДНО!

Скопје; Борис Трајковски сала, спектакл .. Сандански сала исто спектакл и туј би имало, Битола исто сала сс две трибине, интересно би било. Значи од сви сале у Македонију сг да не ги именују, мрзи ме.. Направив КУП да се игра у Гевгелију на едну трибину. ДНО!
Па не знам дали направив они, затој што сви су имале шансу да се пријавив за организатор ама никој друг не се е пријавија.

Па не знам дали направив они, затој што сви су имале шансу да се пријавив за организатор ама никој друг не се е пријавија.
Тој не га мења факт дали сала ги испунуе услови за две навивачки групе..

Тој не га мења факт дали сала ги испунуе услови за две навивачки групе..
Апсолутно, поента ми е дали може федерација да натера некога да се пријави или дали може она самостално да си организира не ми текнуе дали е имало такв случај.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom