- Член од
- 11 октомври 2022
- Мислења
- 287
- Поени од реакции
- 706
Што е сс Волера? Озбиљна повреда е у прашање или?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Исто сакаше да прашам. Има ли некој инфо около Волера?Што е сс Волера? Озбиљна повреда е у прашање или?
И Кожув дома ке бидне заебана поготово ако играмо без Волера.Много малко поени , не сам гу гледаја дали добра одбрана е било или катастрофа су шутирале.
Гледам га распоред имамо прилично добар распоред до крај требало би да тепамо све, само тај сс Работнички треба да биде интересна.
У право си , не знам зашто си направи филм дека играмо против Тиквеш сга..И Кожув дома ке бидне заебана поготово ако играмо без Волера.
Кожув е тим у лигу убедљиво сс најдобар скаутинг на странци овуј сезону, едноставно дечки правив разлику за нашу лигу и мора да се спремив 100% и погоре што прашасмо има ли некое инфо што е сс Волера каква повреда е?
Не се мести у катастрофалну форму су, најдобар играч ги напушти, онј пут се степале меѓусебе за време на утакницу плус на све тој Шкупи има доведено нови американци и сакав да опстанев у лигуПрегледај го приврзокот 442301
Мести ли се малка?
Скопје; Борис Трајковски сала, спектакл .. Сандански сала исто спектакл и туј би имало, Битола исто сала сс две трибине, интересно би било. Значи од сви сале у Македонију сг да не ги именују, мрзи ме.. Направив КУП да се игра у Гевгелију на едну трибину. ДНО!![]()
ОФИЦИЈАЛНО: Купот на Македонија ќе се игра во Гевгелија - KOS.MK
Како што објави КОШ.МК минатата недела, организацијата на завршниот турнир од Купот на Македонија ја доби Гевгелија, односно Кошаркарскиот клуб Кожув. Завршниот турнир во Ф8 формат во машка конкуренција односно во Ф4 формат во женска конкуренција, ќе се одржи во периодот од 13 до 15 февруари...kos.mk
Па не знам дали направив они, затој што сви су имале шансу да се пријавив за организатор ама никој друг не се е пријавија.Скопје; Борис Трајковски сала, спектакл .. Сандански сала исто спектакл и туј би имало, Битола исто сала сс две трибине, интересно би било. Значи од сви сале у Македонију сг да не ги именују, мрзи ме.. Направив КУП да се игра у Гевгелију на едну трибину. ДНО!
Тој не га мења факт дали сала ги испунуе услови за две навивачки групе..Па не знам дали направив они, затој што сви су имале шансу да се пријавив за организатор ама никој друг не се е пријавија.
Апсолутно, поента ми е дали може федерација да натера некога да се пријави или дали може она самостално да си организира не ми текнуе дали е имало такв случај.Тој не га мења факт дали сала ги испунуе услови за две навивачки групе..