Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
У суботу 30 разлика сг губимо 12 разлика... ај важно лигу смо 3 и изгледа ќе останемо до крај трети, немамо тешки утакмице

Глеав финале на куп, и баш си размислував колку би било добро Куманово да направи силна екипа као некад, па да се врати ривалстовото со МЗТ, да гледаме јаки и тензични утакмици

Глеав финале на куп, и баш си размислував колку би било добро Куманово да направи силна екипа као некад, па да се врати ривалстовото со МЗТ, да гледаме јаки и тензични утакмици
E друже, тоа беа времиња... Едвај чекавме да има гостување во Куманово

E друже, тоа беа времиња... Едвај чекавме да има гостување во Куманово
Лично за мене, нај јако кошаркарско дерби ми било со Куманово, не со Работнички, штета што не земаа макар една титула.

• Ми се допаѓа
Reactions: GMC
Лично за мене, нај јако кошаркарско дерби ми било со Куманово, не со Работнички, штета што не земаа макар една титула.
Ќе земесмо да не имаше директива дека како државан проект не смеете да изгубите :LOL: :LOL:
Шала на страну, мислу дека после тој тепање од ЕБР на све што се движи у салу, жене и деца укључувајќи некоја лоша аура се створи около македонску кошарку и иста е у слободан пад од тг.
Автоматски споено мислење:

https://x.com/MovistarBasket/status/1891232414900375876

Некад у Соколи а сг трпа у Реал :)
Против*

Свакако Уникаха е далеко од мал тим и свака част што за играча што играја у мк лигу стигнаја до ткв тим.

Пери делеше још тга од лигу иако имаше добри играчи особено у МЗТ, донесе ги куп, и финале едно од поинтересно заѓни 13 године

Последно уредено:
Ќе земесмо да не имаше директива дека како државан проект не смеете да изгубите :LOL: :LOL:
Шала на страну, мислу дека после тој тепање од ЕБР на све што се движи у салу, жене и деца укључувајќи некоја лоша аура се створи около македонску кошарку и иста е у слободан пад од тг.
Автоматски споено мислење:

Против*

Свакако Уникаха е далеко од мал тим и свака част што за играча што играја у мк лигу стигнаја до ткв тим.
Па натрпа ги муда у Реал :D

Добра екипа бевте во времето на бившиот градоначалник,тој повеќе пари наоѓаше. Костовски, Јаневски, Луковиќ, и оној бела мамба шо го викавте му го заборавив името, само недисциплинирани играчи надвор од терен..
И во време на доминација на Годел, Куманово имало јака екипа, Инграм, Еванс

Добра екипа бевте во времето на бившиот градоначалник,тој повеќе пари наоѓаше. Костовски, Јаневски, Луковиќ, и оној бела мамба шо го викавте му го заборавив името, само недисциплинирани играчи надвор од терен..
И во време на доминација на Годел, Куманово имало јака екипа, Инграм, Еванс

Бела мамба aka Вукашин Вуле Мандиќ.

Ќе уапемо ли некога од раднички..

Ќе уапемо ли некога од раднички..
Стојан би ни легнаја бш добро, па може и Ефремовски кој е дете на Марина

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom