Приказна со крај... (додај логичен збор!)БР2

• Креатор на темата Креатор на темата Mr.InF3ction
  • Време на започнување Време на започнување
Еден убав пролетен сончев ден заврна дожд.Така одејќи замислен накај дома пропаднав во една шахта и отидов во друга димензија. Одејќи така испаничен ми текна за кучето на комшијата Санде.Кучето беше стуткано и смрдеше. Затоа комшијата го успа со инекција за да може по 3 месеци да го искупа и после пак да го успие.Шоферот на градоначалникот ја запали колата и заедно со Коце веднаш стигнаа на местото на настанот. По 15 минутно патување Боце (шоферот на градобачалникот)....

Еден убав пролетен сончев ден заврна дожд.Така одејќи замислен накај дома пропаднав во една шахта и отидов во друга димензија. Одејќи така испаничен ми текна за кучето на комшијата Санде.Кучето беше стуткано и смрдеше. Затоа комшијата го успа со инекција за да може по 3 месеци да го искупа и после пак да го успие.Шоферот на градоначалникот ја запали колата и заедно со Коце веднаш стигнаа на местото на настанот. По 15 минутно патување Боце (шоферот на градобачалникот) се учука у шлепер.....

Еден убав пролетен сончев ден заврна дожд.Така одејќи замислен накај дома пропаднав во една шахта и отидов во друга димензија. Одејќи така испаничен ми текна за кучето на комшијата Санде.Кучето беше стуткано и смрдеше. Затоа комшијата го успа со инекција за да може по 3 месеци да го искупа и после пак да го успие.Шоферот на градоначалникот ја запали колата и заедно со Коце веднаш стигнаа на местото на настанот. По 15 минутно патување Боце (шоферот на градобачалникот) се учука у шлепер додека ја муваше Клеопатра

Еден убав пролетен сончев ден заврна дожд.Така одејќи замислен накај дома пропаднав во една шахта и отидов во друга димензија. Одејќи така испаничен ми текна за кучето на комшијата Санде.Кучето беше стуткано и смрдеше. Затоа комшијата го успа со инекција за да може по 3 месеци да го искупа и после пак да го успие.Шоферот на градоначалникот ја запали колата и заедно со Коце веднаш стигнаа на местото на настанот. По 15 минутно патување Боце (шоферот на градобачалникот) се учука у шлепер додека ја муваше Клеопатра (неговата гатачка од комшии)

Еден убав пролетен сончев ден заврна дожд.Така одејќи замислен накај дома пропаднав во една шахта и отидов во друга димензија. Одејќи така испаничен ми текна за кучето на комшијата Санде.Кучето беше стуткано и смрдеше. Затоа комшијата го успа со инекција за да може по 3 месеци да го искупа и после пак да го успие.Шоферот на градоначалникот ја запали колата и заедно со Коце веднаш стигнаа на местото на настанот. По 15 минутно патување Боце (шоферот на градобачалникот) се учука у шлепер додека ја муваше Клеопатра (неговата гатачка од комшии), арно ама

Еден убав пролетен сончев ден заврна дожд.Така одејќи замислен накај дома пропаднав во една шахта и отидов во друга димензија. Одејќи така испаничен ми текна за кучето на комшијата Санде.Кучето беше стуткано и смрдеше. Затоа комшијата го успа со инекција за да може по 3 месеци да го искупа и после пак да го успие.Шоферот на градоначалникот ја запали колата и заедно со Коце веднаш стигнаа на местото на настанот. По 15 минутно патување Боце (шоферот на градоначалникот) се учука у шлепер додека ја муваше Клеопатра (неговата гатачка од комшии), арно ама Клеопатра ја предвиде ....

Еден убав пролетен сончев ден заврна дожд.Така одејќи замислен накај дома пропаднав во една шахта и отидов во друга димензија. Одејќи така испаничен ми текна за кучето на комшијата Санде.Кучето беше стуткано и смрдеше. Затоа комшијата го успа со инекција за да може по 3 месеци да го искупа и после пак да го успие.Шоферот на градоначалникот ја запали колата и заедно со Коце веднаш стигнаа на местото на настанот. По 15 минутно патување Боце (шоферот на градоначалникот) се учука у шлепер додека ја муваше Клеопатра (неговата гатачка од комшии), арно ама Клеопатра ја предвиде врската на Хитлер и

Еден убав пролетен сончев ден заврна дожд.Така одејќи замислен накај дома пропаднав во една шахта и отидов во друга димензија. Одејќи така испаничен ми текна за кучето на комшијата Санде.Кучето беше стуткано и смрдеше. Затоа комшијата го успа со инекција за да може по 3 месеци да го искупа и после пак да го успие.Шоферот на градоначалникот ја запали колата и заедно со Коце веднаш стигнаа на местото на настанот. По 15 минутно патување Боце (шоферот на градоначалникот) се учука у шлепер додека ја муваше Клеопатра (неговата гатачка од комшии), арно ама Клеопатра ја предвиде врската на Хитлер и Сталин ........

Еден убав пролетен сончев ден заврна дожд.Така одејќи замислен накај дома пропаднав во една шахта и отидов во друга димензија. Одејќи така испаничен ми текна за кучето на комшијата Санде.Кучето беше стуткано и смрдеше. Затоа комшијата го успа со инекција за да може по 3 месеци да го искупа и после пак да го успие.Шоферот на градоначалникот ја запали колата и заедно со Коце веднаш стигнаа на местото на настанот. По 15 минутно патување Боце (шоферот на градоначалникот) се учука у шлепер додека ја муваше Клеопатра (неговата гатачка од комшии), арно ама Клеопатра ја предвиде врската на Хитлер и Сталин ........и таа рече :

Еден убав пролетен сончев ден заврна дожд.Така одејќи замислен накај дома пропаднав во една шахта и отидов во друга димензија. Одејќи така испаничен ми текна за кучето на комшијата Санде.Кучето беше стуткано и смрдеше. Затоа комшијата го успа со инекција за да може по 3 месеци да го искупа и после пак да го успие.Шоферот на градоначалникот ја запали колата и заедно со Коце веднаш стигнаа на местото на настанот. По 15 минутно патување Боце (шоферот на градоначалникот) се учука у шлепер додека ја муваше Клеопатра (неговата гатачка од комшии), арно ама Клеопатра ја предвиде врската на Хитлер и Сталин ........и таа рече :Педерлукот во

Еден убав пролетен сончев ден заврна дожд.Така одејќи замислен накај дома пропаднав во една шахта и отидов во друга димензија. Одејќи така испаничен ми текна за кучето на комшијата Санде.Кучето беше стуткано и смрдеше. Затоа комшијата го успа со инекција за да може по 3 месеци да го искупа и после пак да го успие.Шоферот на градоначалникот ја запали колата и заедно со Коце веднаш стигнаа на местото на настанот. По 15 минутно патување Боце (шоферот на градоначалникот) се учука у шлепер додека ја муваше Клеопатра (неговата гатачка од комшии), арно ама Клеопатра ја предвиде врската на Хитлер и Сталин ........и таа рече :Педерлукот во светот ќе ги надмине

Еден убав пролетен сончев ден заврна дожд.Така одејќи замислен накај дома пропаднав во една шахта и отидов во друга димензија. Одејќи така испаничен ми текна за кучето на комшијата Санде.Кучето беше стуткано и смрдеше. Затоа комшијата го успа со инекција за да може по 3 месеци да го искупа и после пак да го успие.Шоферот на градоначалникот ја запали колата и заедно со Коце веднаш стигнаа на местото на настанот. По 15 минутно патување Боце (шоферот на градоначалникот) се учука у шлепер додека ја муваше Клеопатра (неговата гатачка од комшии), арно ама Клеопатра ја предвиде врската на Хитлер и Сталин ........и таа рече :Педерлукот во светот ќе ги надмине асоцијациите за

Еден убав пролетен сончев ден заврна дожд.Така одејќи замислен накај дома пропаднав во една шахта и отидов во друга димензија. Одејќи така испаничен ми текна за кучето на комшијата Санде.Кучето беше стуткано и смрдеше. Затоа комшијата го успа со инекција за да може по 3 месеци да го искупа и после пак да го успие.Шоферот на градоначалникот ја запали колата и заедно со Коце веднаш стигнаа на местото на настанот. По 15 минутно патување Боце (шоферот на градоначалникот) се учука у шлепер додека ја муваше Клеопатра (неговата гатачка од комшии), арно ама Клеопатра ја предвиде врската на Хитлер и Сталин ........и таа рече :Педерлукот во светот ќе ги надмине асоцијациите за меѓународна соработка помеѓу земјите на ЕУ

Еден убав пролетен сончев ден заврна дожд.Така одејќи замислен накај дома пропаднав во една шахта и отидов во друга димензија. Одејќи така испаничен ми текна за кучето на комшијата Санде.Кучето беше стуткано и смрдеше. Затоа комшијата го успа со инекција за да може по 3 месеци да го искупа и после пак да го успие.Шоферот на градоначалникот ја запали колата и заедно со Коце веднаш стигнаа на местото на настанот. По 15 минутно патување Боце (шоферот на градоначалникот) се учука у шлепер додека ја муваше Клеопатра (неговата гатачка од комшии), арно ама Клеопатра ја предвиде врската на Хитлер и Сталин ........и таа рече :Педерлукот во светот ќе ги надмине асоцијациите за меѓународна соработка помеѓу земјите на ЕУ и на полето на

Еден убав пролетен сончев ден заврна дожд.Така одејќи замислен накај дома пропаднав во една шахта и отидов во друга димензија. Одејќи така испаничен ми текна за кучето на комшијата Санде.Кучето беше стуткано и смрдеше. Затоа комшијата го успа со инекција за да може по 3 месеци да го искупа и после пак да го успие.Шоферот на градоначалникот ја запали колата и заедно со Коце веднаш стигнаа на местото на настанот. По 15 минутно патување Боце (шоферот на градоначалникот) се учука у шлепер додека ја муваше Клеопатра (неговата гатачка од комшии), арно ама Клеопатра ја предвиде врската на Хитлер и Сталин ........и таа рече :Педерлукот во светот ќе ги надмине асоцијациите за меѓународна соработка помеѓу земјите на ЕУ и на полето на земјоделие

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom