Приказна со крај... (додај логичен збор!)БР2

• Креатор на темата Креатор на темата Mr.InF3ction
  • Време на започнување Време на започнување
Еден убав пролетен сончев ден....

Еден убав пролетен сончев ден заврна дожд.Така одејќи замислен накај дома...

Еден убав пролетен сончев ден заврна дожд.Така одејќи замислен накај дома пропаднав во една шахта .......

Еден убав пролетен сончев ден заврна дожд.Така одејќи замислен накај дома пропаднав во една шахта и отидов во друга димензија...

Еден убав пролетен сончев ден заврна дожд.Така одејќи замислен накај дома пропаднав во една шахта и отидов во друга димензија. Одејќи така испаничен ми текна за кучето на комшијата Санде.

Абе...додај логичен ЗБОР :pos:

Него ае...
Еден убав пролетен сончев ден заврна дожд.Така одејќи замислен накај дома пропаднав во една шахта и отидов во друга димензија. Одејќи така испаничен ми текна за кучето на комшијата Санде.Кучето беше

Еден убав пролетен сончев ден заврна дожд.Така одејќи замислен накај дома пропаднав во една шахта и отидов во друга димензија. Одејќи така испаничен ми текна за кучето на комшијата Санде.Кучето беше стуткано

Еден убав пролетен сончев ден заврна дожд.Така одејќи замислен накај дома пропаднав во една шахта и отидов во друга димензија. Одејќи така испаничен ми текна за кучето на комшијата Санде.Кучето беше стуткано и смрдеше

Еден убав пролетен сончев ден заврна дожд.Така одејќи замислен накај дома пропаднав во една шахта и отидов во друга димензија. Одејќи така испаничен ми текна за кучето на комшијата Санде.Кучето беше стуткано и смрдеше. Затоа комшијата го успа со инекција ............

Еден убав пролетен сончев ден заврна дожд.Така одејќи замислен накај дома пропаднав во една шахта и отидов во друга димензија. Одејќи така испаничен ми текна за кучето на комшијата Санде.Кучето беше стуткано и смрдеше. Затоа комшијата го успа со инекција за да може по 3 месеци да го искупа.

Еден убав пролетен сончев ден заврна дожд.Така одејќи замислен накај дома пропаднав во една шахта и отидов во друга димензија. Одејќи така испаничен ми текна за кучето на комшијата Санде.Кучето беше стуткано и смрдеше. Затоа комшијата го успа со инекција за да може по 3 месеци да го искупа и после пак да го успие.

Еден убав пролетен сончев ден заврна дожд.Така одејќи замислен накај дома пропаднав во една шахта и отидов во друга димензија. Одејќи така испаничен ми текна за кучето на комшијата Санде.Кучето беше стуткано и смрдеше. Затоа комшијата го успа со инекција за да може по 3 месеци да го искупа и после пак да го успие.Шоферот на

Еден убав пролетен сончев ден заврна дожд.Така одејќи замислен накај дома пропаднав во една шахта и отидов во друга димензија. Одејќи така испаничен ми текна за кучето на комшијата Санде.Кучето беше стуткано и смрдеше. Затоа комшијата го успа со инекција за да може по 3 месеци да го искупа и после пак да го успие.Шоферот на градоначалникот ја запали колата и заедно со Коце веднаш стигнаа на местото на настанот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom