Дводелни или едноделни костими за капење?

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Зависи од телото.Јас сум за дводелни.

V269851_093.jpg
Jaс иам вака нешо, само малце позатворен... Имам и отворени и затворени костими, ама овој ми е најмил...

дводелни- шта је лепо нек се види:pos2::pos2::pos2::pos2:

Какви едноделни купачи бре тие веќе се помалку и помалку се продаваат.Најбоље се дводелни цело тело да си фати боичка:smir: едноделни купачи повеќе ми се за онаа бранша на постари луѓе али на млади години обавезно дводелни!:pipi:

Какви едноделни купачи бре тие веќе се помалку и помалку се продаваат.Најбоље се дводелни цело тело да си фати боичка:smir: едноделни купачи повеќе ми се за онаа бранша на постари луѓе али на млади години обавезно дводелни!:pipi:
Зависи и од моделот.Има некои многу добри едноделни модели кои дефинитивно не би ги издвоиле за постарата популација.
Сепак дводелни си се дводелни.:smir:

дводелни- шта је лепо нек се види:pos2::pos2::pos2::pos2:

...тоа да, дефинитивно сум ЗА дводелните, онака баш се секси :icon_mrgr...иначе за дводелните, хмм..па би биле идеални за оние кои сакаат да си ги покријат недостатоците:wink:

Иако е прашање на вкус , мислам дека поженствени се дводелните костими за капење, и по практични во секој случај и имаат плус за сончањето и полесно се сушат:pipi:

На девојките било каков костим им личи...

...тоа да, дефинитивно сум ЗА дводелните, онака баш се секси :icon_mrgr...иначе за дводелните, хмм..па би биле идеални за оние кои сакаат да си ги покријат недостатоците:wink:

ЕДИТ:...Сакав да кажам дека ЕДНОДЕЛНИТE би биле идеални за оние кои сакаат да си ги покријат недостатоците...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom