Дводелни или едноделни костими за капење?

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Локација
Некаде далеку...
410SZ%2BV0-WL._MuseumViola_.jpg

или

bikini2a.jpg

Каков вид костими за капење сакате? Дводелни или едноделни? Зошто? Каков вид костими самите повеќе практикувате да носите?

Само за предупредување, “шеговите“ досетки ќе бидат санкционирани.:wink:

Секогаш носам и купувам дводелни.
Пред се заради сончање.

Има некои модели на едноделни кои се ужасно секси :vozbud: амa тие се само да одам на плажа да се избањам и одма под сенка. Инаку како шаховско поле ќе сум пола стомак црн, пола бел, пола грб бел, пола црн ... не бива :)

Eве ги фаворитиве кои само на слика ќе си ги гледам ...
img-thing

img-thing

V280136.jpg

V269851_093.jpg

Затоа сепак ќе си земам ова :)
V281631_DJ8.jpg

V262870.jpg

Костим за капење си е костим, дали е едноделен или дводелен навистина ништо не ми менува. Ова лето сакам едноделен, вака нешто:

V281715_RCG40.jpg

V269851_093.jpg

Вечно дводелни,пред се заради сончањето.Еве и од мене некои:
Juicy_Bikini_women_underwear_in_China.jpg

2009_New_ED_Hardy_Bikini_POLO_LV_JUICY_CA.jpg

Vevtoria_secret_bikini.jpg

wholesale_Christian_Audigier_CA_Swimwear_swim_suit_bikini_sets.jpg

Eдноделни се знае за каде се, за во базен, за рушење рекорди и освојување медали :icon_lol:
lzr-racer.jpg

А за на плажа, имам дводелен костим за капење. И тој е Speedo, бел со зелено, го платив и тој костим ѓавол и пол ама материјалот владее. Не можам да најдам слики само, ама презадоволна сум од тој костим. Не е ни ептен спортски, не е ни модерен. Баш онаков каков што сакав.

Дводелни.
Имам само еден едноделен пар,два пати дали го имам облечено и обично го носам како резерва кога одам на одмор.:pipi:

Дводелни

Sielei-BB07.jpg

Jas preferiram dvodelni da gledam, ama sega i nekoi ednodelni gi pravat tamam ubaj um da ti stukne.

Дводелни најнормално.
Со едноделни купачи би била целата црно-бела

Па Дводелен .
1. Зашо на одмор идам да добијам боичкаа..
2. Ако се стаам у едноделен оној класичниот тогаш нема да се види ништо од моето телце! Зашо ипак млада сум!
3.Многу ми се допаѓаат моделите (едноделните) од rossonerka:wink:
Можда годинава ќе купам нешо таквоо!

дводелен дефинитивно...мојот е зелен моментално...да ми одговара со мозокот:pipi::smir:

Дводелен, за да се исунча и стомакот малце :)
Имам повеќе, но најубав ми е црниот, така на вржување :) Врши работа

Дводелен секакооо :vozbud:
Јас кога ќе се вратам од одмор сакам да сум убаво исунчана, највеќе ради тоа, а и поубаво ми стојат :)

Едноделните се посекси, ама бараат совршено тело. Јас го немам... :icon_lol: Затоа си купувам секогаш дводелни. На другата тема го имам ставено овогодишниот, а денес си го најдов и ланскиот и мислам дека и тој ќе пројде летово...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom