Европско првенство 2010 (Австрија)

• Креатор на темата Креатор на темата Xfire
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Честито нека им е финале на Хрватите, ама не верувам дека можат да ги тепаат Французите.

Браво за Хрватите, сосема заслужено победија. Ѕверско изиграа во второто полувреме, посебно во одбрана, не им дозволија да мрднат на Пољаците. Ќе гледаме исто финале како и на СП, во кое мислам дека повторно Франција ќе се радува.

Франција ќе биде Европски првак според мене.:toe:

Навивам за Хрватска во финалето, Французите остсекогаш сум ги мразел во било кој спорт.

Сакам да победат Хрватите за да им се одмаздат на Французите за поразот во финалето пред домашна публика кога играа.

Џабе се надевате Франција пак ќе си освои. Напред ТРИКОЛОРИ! Allez les bleus

Како што и мислев...Франција го направи истото што и Шпанија во кошарката..кога беше најпотребно победуваше, а истото ќе се случи и во финалето. Али не ми е проблем, баш и тоа го сакам затоа што навивам за триколорите се откако почна оваа успешна селекција. Како втора репрезентација што навивам и ми е мила е Хрватска поради тоа што имаме нешто заедничко( не во крв секако ), а србите ги мразам така да тоа е тоа.

Навивам за Франција денес, онака да изгубат Хрватите.:back:

Само да игра Бертранд Жил, има на Балиќ да му е*е мајката!:vozbud:

Навивам за Хрватска во финалето, Французите остсекогаш сум ги мразел во било кој спорт.
Поштуем,ама тешко дека подмладенава репрезентација на Хрватска ќе може да се држи со коњиве од Франција,ама да се надеваме:toe:

После грци,највеќе не сакам французи.
Што земја ќе беа кога во ниту еден спорт немаат французи во репрезентација?
Освен Омејер,ниту еден француз немаат во прва постава,истото е во фудбал и во кошарка:tapp:.

Колку и да ги неќам ''французине'',пак не гледам начин како може Хрватска да победи.

Навивам за Хрватска ама не верувам дека ќе изненадат,истото од лани ќе се случи и на натпреварот за 3-то место т.е Полска ќе го зезема истото.

Тешко ке им биде на Хрватите но очекувам да изненадат! : / и јас навивам за нив! :vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom