НИ’ ЈА КРАДАТ ИСТОРИЈАТА!

• Креатор на темата Креатор на темата @cool@
  • Време на започнување Време на започнување

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.115
да го имам гледано ... нови граници на лудилото..едноставно неверојатно:uvo:

Џелатот станува жртва, проверено добро сценарио.

на нас цел живот ни ја крадат па сега за едно видено прашина дигаме

Има ли бе некој на овој БЕЛ СВЕТ да им се спротистави на лудациве??? Има ли некој да покаже како се краде и фалсира историја, како се уништуваат , држави, нации, човечки животи, семејства ??? Има ли некој од нас човечка вредност или сите само бизнисите приватни си ги негуваме ???
Кај сте бе Македонци ?

Има ли бе некој на овој БЕЛ СВЕТ да им се спротистави на лудациве??? Има ли некој да покаже како се краде и фалсира историја, како се уништуваат , држави, нации, човечки животи, семејства ??? Има ли некој од нас човечка вредност или сите само бизнисите приватни си ги негуваме ???
Кај сте бе Македонци ?
Нееемааа неема...и не ке се родиии.....
Кажи како? и ке се спротиставиме...што да правиме? да стиснеме report abuse?
или да правиме клипови од типот “ЛАЖАТ ДРУЖЕ СУДИЈА, ЛАЖАТ!!“

Отиде и МАКАЛОТО- у гејска традиционална храна , следно што ќе биде, што ќе присвојат од нас ??????

http://kalofagas.blogspot.com/2008/05/makalo.html
.........of dish...filling and very much Greek peasant food.

Леле мале срамотилаци црни,црни како и самите тие јонинистанците.

Убаво си пишува за макалото, се најдува во северна грција, во Лерин и околните места, таму каде што живеат Македонци!Се уште не ми се верува, го крадат јадењето заедно со зборот макало!Како некој грк ќе објасно што значи овој збор?Зарем и тој има грчки корен?Макало, значи нешто се мака, ајде нека најдат и за него "традиционално грчко" објаснување.Се прават само да се претстават пред светот, проклети фалсификатори.Простата раја од светот сигурно не знае од каде е јадењето и што значи зборот, па ќе го прифати како грчко.Жално, некако мора да се стопрат.

крадње на протестите на ПЕЛА...

greek_protest_in_skopje.jpg

Грци кој зборуваат словенски јазик бараат ослободување и припојување на вардарска македонија кон грција...:vozbud:

http://images.google.com/imgres?img...nian+protest&ndsp=20&hl=en&sa=N&start=40&um=1

kaj se sorosoidite i ostanatite grcki platenici? :tapp:

da se nemalo covecki oset :kesa:

zrtvite na nivniot terror da gi pretstavuvaat kako grci, a nie losite...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom