- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 81
- Поени од реакции
- 9
Haha pa ne moze sega da izleze slika treba vreme za da se kopira
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сигурно Тодоров ни дал...од партијата што зел.
Ај биди искрен према себе си и длабоко во себе признај дека оваа кореографија (дали за прв или втор-трет пат) планиравте да ја извадите сабота против Вардар?ako ova e najdeno, no kako sto znam spored mentality ultras koreografiata ako se korsti ednas i vise nema sto da e koristna za grupata i se frla taka da berete nase gubre pozz
Сакаш да кажеш пак дека е копирана, абе тољољо оваа кореографија беше извадена кај вас еднаш и сега сакавте ваљда пак.... Така да немаш право да збориш, признајте пораз бе мажи ли сте што ли сте!!ahahhahahahahahahahahah lele i ovaa go vidovme ej.....
da krades koreografija i ova go vidovme....
pak vidovme slaba tocka kaj komitite kolku se kompleksirani od nas....i tie ivojvodite...Sakat da prat ime od nas....hahahahhahaha jebi ga...
Ај биди искрен према себе си и длабоко во себе признај дека оваа кореографија (дали за прв или втор-трет пат) планиравте да ја извадите сабота против Вардар?
kakov poraz??Сакаш да кажеш пак дека е копирана, абе тољољо оваа кореографија беше извадена кај вас еднаш и сега сакавте ваљда пак.... Така да немаш право да збориш, признајте пораз бе мажи ли сте што ли сте!!
Шкендија - Вардарova protiv vardar .? ne sme tifogrupa sto edna koreografija ja iskoristuvame po 100pati ko vas![]()
glup mozes da go praes nekoj drug sto nema oci ama mene ne izviniШкендија - Вардар
![]()
Шкендија - Тетекс
![]()
Да не постирам и слики со големото албанско знаме извадено на 3 натпревари сигурно.
Шкендија - Вардар
![]()
Шкендија - Тетекс
![]()
Да не постирам и слики со големото албанско знаме извадено на 3 натпревари сигурно.
Разбирам јас дека сте Албанци и тоа е албанско знаме ама не ја разбирам поентата да се вади на секој важен натпревар (Тетекс, Вардар, Партизан). Се работи за дуел на кој игра Шкендија а не репрезентација на Албанијаsosema drug materjall e ova , pa ti kuliraj si , a za znameto nema sto da ti zboruvam posto tolku te ucele nema da me razeberes cao prijatno