Сител телевизија

• Креатор на темата Креатор на темата Lincoln Burrows
  • Време на започнување Време на започнување
Отприлика некој да не знае кога започнува Survivor, и дали се вратија учесниците од Survivor?

што телевизија е ова сител, по цел ден само сериски филмови даваат, еден нормален филм немаат прикажувано веке неколку месеци. не пукнаа со турско индискиве серии, единствено гледам сител заради suvivor ама изгледа не им е точен терминот, пишува во 22-30, а почнува во 23-30.

што телевизија е ова сител, по цел ден само сериски филмови даваат, еден нормален филм немаат прикажувано веке неколку месеци. не пукнаа со турско индискиве серии, единствено гледам сител заради suvivor ама изгледа не им е точен терминот, пишува во 22-30, а почнува во 23-30.
Го заборави да го спомнеш,легендарниот дневник во времетраење од дури 100 минути:vozbud:-од нив во 95 минути МОНОЛОГ на НЕПОВТОРЛВИОТ СТРУЧЊАК ДРАГАН ПАВЛОВИЌ ака ЛАТАС,кој си мисли дека зборува со другарите во кафана и дава свои СТРУЧНИ АНАЛИЗИ за состојбите во државата....
Дневникот е како некоја мозочна масажа по 3 часовното пратење во еден здив на турско-индиските мега сапуници...
Добро е шо откупија нешто како Survivor,инаку терминот од 23 па натаму ќе беше повторно резервиран за неповторливите индиски серии...:pos:..
Се заразија луѓево-меѓу кои и тетка ми-кога ќе седне од 18 до 22,23 ИНДИСКО-ТУРСКИ ФИЛМСКИ МАРАТОН....:tv:..
Штета шо газда Зинго по 5 пати ги изврте сите можни партизански филмови,филмови со Брус Ли,,Џеки Чен,па сеа нема шо да дава од филмови...па се наврти на филмовите од Ориентот:music3:

хахаха ме насмеа tomas_bt со ова ИНДИСКО-ТУРСКИ ФИЛМСКИ МАРАТОН баш на место збор

до кога со овие цигански филмови аман не ви е доста што ги пуштате по еднаш во ден за срека тај перид не сум дома па и реприза бе демек по барање на гледачите аман дајте нешто нормално не глупи индиско турски шпански филмови

Osven Survivor nishto drugo ne gleam na sitel, porano bev zavisna od premier league ama od koa pochnaa da ja davaat na sitel prekinav da ja sledam.Uopshte ne ja sakam taa televizija neznam zashto :-S

Osven Survivor nishto drugo ne gleam na sitel, porano bev zavisna od premier league ama od koa pochnaa da ja davaat na sitel prekinav da ja sledam.Uopshte ne ja sakam taa televizija neznam zashto :-S

Премиер лига не е на сител одамна а и не е ни на друга македонска телевизија

Добро бе шо им е на Сител... или се глупави или... глупави!

Денес започнувала некоја си нова турска серија (ДОСАДНИ) и од сабајле таму во ќошот на екранот стаиле одбројување до првата епизода... ооо до кога бее? Како незнамм... со Обама во живо да имаат интрервју нема до толку да ја влечат.

Не ми се допаѓа, не дека е најлоша, ама не ми се допаѓа.
Некој (нов) интересен филм не дале со години, цело време го тупат со српски филмови или некои стари од пред 1995 со многу лош квалитет, немаат воопшто оригиналност, само копираат од А1. Порано имаше чат-пат по некоја забавна емисија (Добра Шема, Вртелешка), сега ни тоа не сум го забележал.

Ајде и Сител почна да ги синхронизира турскиве серии ,оваа новава е синхронизирана:tapp: ми се згади:pov:

само Survivor,Backstage,M2 и по некад берберон ништо друго не гледам на сител пошо и онака нема нешто интерсно

Oхх бре Сител, и ти се нарекуваш телевизија.
Толку апла крадење од конкурентска телевизија досега не сум видел.
Иначе синхронизацијата не им е нешто особено ама ајде бидејќи се на почеток да им посакаме среќа дека ќе се подобрат во иднина.
И А1 кога почнаа со Шехерезад ако убаво се сеќавам на почетокот не беа нај нај но подоцна се подобрија.

od pondedelnik "hit" serijata indija (kako sto sitel najavuvase) vo 9.00 sabajle :pos2::tv:
dosega tri termini smenile

eh sto ti pravi a1 so lisjata... volcite... i damite....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom