Пубертет

Пупертетот е фаза од зивотот каде сто работите стануваат појасни и полесно се свакаат,настаните се свакаат поемотивно...Мене барем сеа ми е поинтересно од пред 2-3 години...

Пубертет? Според мене во него повеќе и побрзо се расти :) и овај фонтов бил стварно поубав :) ‘‘детето‘‘ тогаш е заблудано во своето тело, да си признаеме ама најпојќе :) Се развива мускулатурата и некои дела од телото :) Се менува однесувањето и пискавиот глас:) Ова го читав од една книга :р :) како и да е...то е то

Абе има добри и лоши делови од пубертетот .. добро е што ти играат хормоните и што си откачен и бесен и ич не ти е гајле за ништо , али некад кога ке те фати депресија тоа сакс ... али многу е добро кога гледаш како самиот се трансформираш и физички и психички .. ајт поз.

Уф пубертетот никогаш нема да го заборавам имам 14 гдини уше малце 15 а и незнам дали сум излезен од пубертет :pos2::pos2:

Важно многу ми е убав пубертетот
Поздрав!!!

Што добра тема, Во пубртетот многу брзо израснав тоа беше некаде на крајот од 7 и почетокот на 8 одделение...Фала богу поминав без мозолчиња и слични непријатности на кожата................... :nesvest: .Имаше и добри и лоши денови,,,посебно кога ќе те фатат оние бесните да чува господ пред патот да не ми се најде некој.....:tapp:

Уф пубертетот никогаш нема да го заборавам имам 14 гдини уше малце 15 а и незнам дали сум излезен од пубертет :pos2::pos2:

Важно многу ми е убав пубертетот
Поздрав!!!

Види најчесто пубертетот кај машките одеднаш се јавува и трае околу 6 месеци најмногу и најчесто не се одолговлекува така ти сам можеш да си заклучиш.......:salut: поздрав

Ete, jas probav da izlezam od pubertet i nekako ne mi se dopadna cuvstvoto pa si ostanav seuste. Pubertetlija so dve deca, na stari godini. Uzivancija.

Pubertetot si ima i dobri i losi strani, znam deka kaj mene gi imase i seuste gi ima. Ima momenti koga sve mi e kako sto treba i se custvuvam prekrasno i so drustvoto i sve, ama cesto se slucuva ednostavno vo mene nesto kako da mi fali, kako golemi praznini, ne znam se custvuvam mnogu glupavo, ne mozma ni da opisam kako tocno, i bukvalno vo sekoja tema naogam nekoi raboti sto mnogu me rastazuvaat ili na nekoj nacin se povrzani so nesto niz sto jas proagam i postojano placam, nemam volja za nisto....... verojatni polovina od vas go proagaat ova....

Pubertetot si ima i dobri i losi strani, znam deka kaj mene gi imase i seuste gi ima. Ima momenti koga sve mi e kako sto treba i se custvuvam prekrasno i so drustvoto i sve, ama cesto se slucuva ednostavno vo mene nesto kako da mi fali, kako golemi praznini, ne znam se custvuvam mnogu glupavo, ne mozma ni da opisam kako tocno, i bukvalno vo sekoja tema naogam nekoi raboti sto mnogu me rastazuvaat ili na nekoj nacin se povrzani so nesto niz sto jas proagam i postojano placam, nemam volja za nisto....... verojatni polovina od vas go proagaat ova....

Хере ам и , кога сум срекен сум ного срекен ама не е тоа тоа . .

хмм прерано ме фати пубертетот и имав мозолчиња али сеа кога излегов ги немам..

:helou: пубертет е период кога сите се преиспитуваат , тежок е , но фала богу поминува . Со малку трпение и поголемо разбирање меѓу себе може да биде поднослив.:smir: :smir: :smir:

Стварно... и јас во 7 одд. бев во депресија... Едноставно не зборев со никого, бев прибран и само учев.
А сега да видите разлика...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom