Веб дизајн помош (совети, трикови, алатки итн.)

• Креатор на темата Креатор на темата bojan81
  • Време на започнување Време на започнување
Здраво на сите, имам проблем при инсталација на вордпрес...Поточно имам username и pasword и пристап на c-panel на bluehost, меѓутоа незнам како да инсталирам, да почнам...Што треба прво? Да креирам база на податоци? Да инсталирам вордпрес некако? Помош ве молам, итно ми е!

Од сликата во прилог е она што го гледам кога ќе се конектирам

Untitled-1.jpg

Здраво на сите, имам проблем при инсталација на вордпрес...Поточно имам username и pasword и пристап на c-panel на bluehost, меѓутоа незнам како да инсталирам, да почнам...Што треба прво? Да креирам база на податоци? Да инсталирам вордпрес некако? Помош ве молам, итно ми е!

Прегледај го приврзокот 142822
website builders
install wordpress

Како и што ти кажа „staycalm“, оди во секцијата „Website Builders“ од cPanel-от и кликни на „Install WordPress“.
Понатака, во неколку чекори, со пополнување на податоците за веб страната ќе бидеш во можност да инсталираш ВордПрес.
Погледни и некое видео за инсталација на WP од YouTube.

Доколку неможеш сам да се снајдеш, за одреден хонорар можам јас да извршам инсталација на WordPress.
Контактирај ме преку приватна порака.

Има некој искуство со Amazon Accelerator Hostings? Како иде префрлање од еден на друг(овој) хостинг??

Има некој шо врши курсеви за хтмл ??Или некој книга на МК да ми препорачате.:vozbud::uzi:И ако има некој програма која ако куцам нешто грешка да ми пише дека е грешка , а не ја да незнам кај ми е грешката во нотепад :vozbud::busi::facepalm:

Дечки, на шо платформи се изработени огласниците како пазар3 реклама5?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom