Веб дизајн помош (совети, трикови, алатки итн.)

• Креатор на темата Креатор на темата bojan81
  • Време на започнување Време на започнување

Ја знам оваа, но сепак благодарам. Чудна работа ми се случува со сите овие темплејти, кога ќе ставам линк во vbulletin форумот што го имам никако не ми го прикажува.А онака со директна адреса работи топ. Ке пукнам уште малце.

Ајде некој да ми каже некоја топ страна за Joomla 1.5.x templates. Сакам да сменам малце, но ми треба некој навистина топ темплејт... Сеа бесплатен да е нормално.
Однапред благодарам.

Ovde pobaraj www.rockettheme.com pa posle baraja po forumive za free download ... jas taka si pravam :)

a nekako nemoso nekoj program fleshot da sa zemde poso moze da se vidi samo flesot

a nekako nemoso nekoj program fleshot da sa zemde poso moze da se vidi samo flesot
Имаш еден куп flash grabber-и по нетов, побарај на Google.
А после ќе ти треба и flash decompiler, ако сакаш да го расклопиш и да го едитираш флешот...

Дали некој ке можи да ми помогни како импортирам Player со playlist и search bar да има на мојата страна т.е. да можам да барам која песна сакам...доколку знае некој како би можело тоа да се направи нека помага.благодарам од напред.поздрав:salut:

помош како да го направам таа слика што стои на табот до името на сајтот да не биде ваква
2dsg6jp.png

...

јQuery (јavascript библиотека со која можеш да направиш што сакаш и да ставиш буквално какви ефекти сакаш). Околу познавањето на веб технологиите на другите членови нема да коментирам ;)

Дечки дали е можно во Front Page, да се стави линк од Youtube, и линкот после да се гледа на страната што ја правиме ? Ако е можно, како се прави тоа ? :smir:

ми треба некоја скрипта со која ке мозам на мојот сајт ке ставам и посебен домејн ако треба да мозе да закацам 4 видео фајлови и фсмозе некој да ги гледа и симнува

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom