mkdpro.AceBoy
Кајгана 24/7
- Член од
- 14 јуни 2007
- Мислења
- 520
- Поени од реакции
- 13
- Веб-сајт
- www.alfa-tikkennel.150m.com
Еј дали некој може да ми даде код за да го лиценцирам DreamWeaver ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
A*1*T*E*A*M и mkdpro.AceBoy да не треба да ви се нацрта дека е СТРОГО ЗАБРАНЕТО секаков вид на пиратерија! Кодови за лиценцирање и пиратски софтвер само по приватни пораки!
Имам еден проблем...
Имам свој домен, и пред некое време сакав да си направам свој file-server. Ми го препорачаа HFS, и супер си е.. работи како што треба. Додадов линк до него на мојот веб, но бидејќи имам динамичка адреса после секој рестарт и серверот ја менува својата.. Значи после рестартот поставениот линк од веб страницата до серверот е бескорисен... Сакам да знам дали постои начин адресата за серверот да работи на мојот домен? Или некако да поставам статична адреса на серверот?..
Најпросто примерче, направи една форма што ќе чита од базата (index.php) и една форма што ќе внесува и брише во база со систем за логирање (admin.php)Некое примерче за cms. Мислам една страна index.php, друга страна admin.php и да се контролира преку админ.пхп дел од индекс.пхп. Ако може преку mysql добро ќе е.
На тоа мислев ама кодче барам. ОТи уште немам доволно читано за mysql