D
detence007
Гостин
како да направам roll-over button? (html) (koga ke sum so pokazuvacot nad dugmeto da se smenit slikata))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Имам блог и сакам под секој пост да излегуваат Facebook Like, Twitter Tweet и Google +1 копчиња, НО ВО ИСТ РЕД.
Не ми успева, цело време се местат едно под друго. Благодарам однапред![]()
#spodeli {
width: 400px; //смени си ги бројките според твоите потреби
margin: 10px auto;
padding: 0;
position: relative;}
#spodeli li {
list-style: none;
position: absolute;
display: block;
}
<ul id="spodeli">
<li>КОДОТ ОД ФБ</li>
<li>КОДОТ ОД ТВИТЕР</li>
<li>,,,,,</li>
</ul>
Ама каква помош ти треба? Да ти ја направиме ние или што? Со кодот нешто неможеш да се снајдеш или што е ? Викаш ти треба помош океј и мене ми требаат пари дај да се договориме за цена и да ја правиме, тоа ли треба?Абе за веб страна кај шо ќе имет вести. Сваќаш?
А нејчум јоомлаоти мн е спора![]()
Ама каква помош ти треба? Да ти ја направиме ние или што? Со кодот нешто неможеш да се снајдеш или што е ? Викаш ти треба помош океј и мене ми требаат пари дај да се договориме за цена и да ја правиме, тоа ли треба?
Вордпресот ти е ондак подобар и побрз и далеку пооптимизиран од џумлата. А, ти за да направиш нешто побрзо од џумлата и те како ќе треба да отвараш новчаникот или пак да испотиш столчето сам.![]()
a1.com.mk е тапаАхам, фала брат.
--- надополнето: Aug 21, 2011 12:11 PM ---
Оти имет некои веб сајтови што се градени со asp(како a1.com.mk)
--- надополнето: Aug 21, 2011 12:12 PM ---
И ја сакам да го напрам така, ама како, со што програма?!
За да направиш ти сам таква страна треба да учиш со месеци... Земи си wordpress, одлично еАхам, фала брат.
Оти имет некои веб сајтови што се градени со asp(како a1.com.mk)
И ја сакам да го напрам така, ама како, со што програма?!