и двата се asp.net framework, a се работени во Visual studio.Pazar3 е кастм мејд. И реклама мислам.
Денес никој не прави кастм мејд, особено не големи сајтови.

Последно уредено:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
и двата се asp.net framework, a се работени во Visual studio.Pazar3 е кастм мејд. И реклама мислам.
Повели.dali nekoj od Vas ima raboteno vo Dreamviewer CSS 5ta verzija i dali ima najdeno tutorijali dobri kade shto e ubavo objasneto za pravenje veb strana ?
Има некој шо врши курсеви за хтмл ??Или некој книга на МК да ми препорачате.И ако има некој програма која ако куцам нешто грешка да ми пише дека е грешка , а не ја да незнам кај ми е грешката во нотепад
![]()
Здраво на сите, имам проблем при инсталација на вордпрес...Поточно имам username и pasword и пристап на c-panel на bluehost, меѓутоа незнам како да инсталирам, да почнам...Што треба прво? Да креирам база на податоци? Да инсталирам вордпрес некако? Помош ве молам, итно ми е!
Од сликата во прилог е она што го гледам кога ќе се конектирам
Прегледај го приврзокот 142822
Каков вид на портфолио?Здраво, сакам да си напрам портфолио.
Преку шо да напрам?
Вордпрес или да почнам од 0?
Нов сум во ова па.. не ми замервајте![]()
Дада, така нешто.Каков вид на портфолио?
Што сакаш да прикажеш во него: реализирани проекти, производи,...?
Дада, така нешто.Каков вид на портфолио?
Што сакаш да прикажеш во него: реализирани проекти, производи,...?
Дада, така нешто.
Реализирани проекти, и да кажам какви услуги нудам и каде можат да ме контактираат )