Мирка Велиновска

• Креатор на темата Креатор на темата Македонец
  • Време на започнување Време на започнување
@ InternetMR: jas pijana ne sum. znaci videovo e pijano :pos2:

Kako kje analizirash prazen mozok aj objasni mi?

so analiza na tvojte postoj? :toe:

@ abc: tell me more, imat nekoj novi "patrioti" vo vemero? koj se sega :pipi:

daj iminja, da vidime koj "osnivaci" so clenski od 2008ma se sega "domakjinite" :pos2:

Кај бил Славка бе,оти каде е Мирка таму е и “Славка“,или Миленко Неделковски,кого нешто ми го снема во последно време?Ова за Мирка,сериозни сте или само се заебавате?Ги испердашила ДПМНЕ,можеби кажа каде ги споебаа 160 милиони евра,за “модернизација“ на полицијата?:tapp:

tolku potrosija?????
.......koga slusnav koj im gi nabavuval helicopterite se zgaziv od smeenje...:)
...ne mi e jasno..koga veke kradat zosto ne go praat toa so stil....kako Bodo Hombah, kako Sarkozi...kako onoj gubernatorot finski Marti Ahtisari....kako....
...definitivno sejacaaana narod sme....so Mirka i Janko...ko cresni na vrvot na tortata....

Мирка е паметна, но товарот од минатото кој го носе, не ми се допаѓа многу.

10 godini so sdsm & 10 godini so vmro .Pari do krov.Aferim za snaodlivosta i vrtenjeto

Мирка и Бурекџијата (да не го напишам народниот израз за јадењето)......:pos::pos:

На тој да не му е баластот околу половината ќе полета ко балон од што му е празна главата

Не бе само го опоменувам човекот,за да не “застрани“.....:pos2:
Falati na opomenata sepak ne ja pratam Mirka.Tie sega sto ja pratat neka mu ja mislat sega sme 2009godina.Ostana uste 1 godina za 10 letkata na Mirka pa pak vrtenje .

Ја гледав кај Миленко на емисија. На почетокот беше добар ама после кога почна да јаде г**** за тоа како ќе пропаднел капитализмот и како ќе се менувале луѓето и општествата отиде :salut:

Falati na opomenata sepak ne ja pratam Mirka.Tie sega sto ja pratat neka mu ja mislat sega sme 2009godina.Ostana uste 1 godina za 10 letkata na Mirka pa pak vrtenje .

Мислиш ли дека Љубе ќе го понесе уште овој “товар“ врз себе?Нема да издржи бе,некако како да заслабнал,плус 10 години како многу да му се.:pos2:

А некој да пратеше линк од јутубе за емисијата?
Јас не ја гледав и сеа ми е криво.

И јас ја барав .... ја немаат ставено.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom