Мирка Велиновска

• Креатор на темата Креатор на темата Македонец
  • Време на започнување Време на започнување
а ако има некој три чисти тоа да го побие или да ја тужи за тоа - бујрум... Ама нешто слабо јунаци во последно време....

Kje i dojde redot i nea kako shto mu dojde na Milenko koga lezeshe robija za pasoshite,ama po se izgleda Latas kje bidi prviot.

Kje i dojde redot i nea kako shto mu dojde na Milenko koga lezeshe robija za pasoshite,ama po se izgleda Latas kje bidi prviot.

:pos2::pos2:Ќе и дојде редот...жими таквото.....кај ли ќе ни е крајот ако судовите се занимаваат со секој што ќе се испрди на ТВ......

:pos2::pos2:Ќе и дојде редот...жими таквото

Pa i za Milenko taka vikaa vo vremeto na Ljubcho dpBneovcite,ama na kraj ja usra rabotata so sportistite i vizite i na kraj zad reshetki,istoto i so Mirka kje se sluchi.Po zaminuvanje na dpBne od vlast nikogash novinarski studija nema da posetat.

Pa i za Milenko taka vikaa vo vremeto na Ljubcho dpBneovcite,ama na kraj ja usra rabotata so sportistite i vizite i na kraj zad reshetki,istoto i so Mirka kje se sluchi.Po zaminuvanje na dpBne od vlast nikogash novinarski studija nema da posetat.

Миленко и Мирка ....НЕ СЕ ИСТИ КАЛИБАР ......оваа само лае...додека на оној првиот рацете му беа лепливи...

Ги познавам лично и Мирка и Миленко...
и затоа мојот прилично аргументиран и солен коментар по однос на нив двајцата ќе си го задржам за...
мене. :)

Eeeeeee, батка, со овие твои коментари СДСМ, НИКОГАШ нема да се врати на ВЛАСТ.

Изгледа нема видено некој од штабот твој колкава штета правиш по форумите.

Мирка е закон!

Ги опнува сдсбјрм,ама и не им опрашта на вмро-дпмне.

Вика „Бранко е добар човек,само една клоца за да му дојде памет у глава.“

„Ние немаме опозиција“.

Ги познавам лично и Мирка и Миленко...
и затоа мојот прилично аргументиран и солен коментар по однос на нив двајцата ќе си го задржам за...
мене. :)

Ти ги удрија клоците

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom