Прашања и одговори

• Креатор на темата Креатор на темата back_rest
  • Време на започнување Време на започнување
Може ли некој поедноставно во три-четири реченици да ми објасни за МЕЈОЗА при делба на клетка ?
Фала многу

Некој да не полагал информатика за матура, да каже што, како?

Можеш ли на крај од зимски семестар да се префрлиш на друг факултет, нормално ако има слободни места? Или не е дозволено?

Дали некој знае што е подребно за да се запишеш на физика на ПМФ и дали има врска сто предмети ке полагаш на матура? И детали околу одделот.

Можеш ли на крај од зимски семестар да се префрлиш на друг факултет, нормално ако има слободни места? Или не е дозволено?
Се е дозволено. На приватните најлесно ке се префрлиш, само волја и пари требаат. Пари појке него волја.

Прва година сум на факултет и не ми даваат потпис за присуство по еден предмет.Дали ке можам да запишам втор семестар?

imam edno prasajne dali nekoj znaj kako oda rabotive so razmena na studeni t.e rabota vo stranstvo dali so samoto toa so si student imas pravo da se prijavis I KADE i koi se uslovite ,ogranicuvajnata ..ako mozi objasnuvasjne oo nekoj poupaten odnapred tnx:D

Некој да не полагал информатика за матура, да каже што, како?
Тестот по информатика мислам го прават самите професори,така да зависи од професорот што ти предава.Кај мене беше многу лесно.Имаше прашања со заокружување и дополнување и вежби во word,excel,power point i coreldraw

Дали некој знае што е подребно за да се запишеш на физика на ПМФ и дали има врска сто предмети ке полагаш на матура? И детали околу одделот.
Треба да полагаш математика (основно ниво) и физика. Мада и да немаш тоа пријавено за матура, во вториот уписен рок ќе те примат и со англиски. Годишно се запишуваат по 4-5 души, така да не прават проблем.

Нешто слушнав дека за систематски прегледи у универзитетската клиника здравствените легитимации ги земале само рано насабајле, колку е точно?
Кое им е работното време?

ме интересира дали можам да ја завршам 4та година вонредно, но претходно првото полугодие да ми е реализирано редовно ?

moze li nekoj da mi najde informacii za Patopis ...... ?? hitno mi treba
plsss :D
--- надополнето: 25 јануари 2012 во 19:04 ---
moze li nekoj da mi najde informacii za Patopis ...... ?? hitno mi treba
plsss :D

Да прашам дали може сега да се запишам на некој факултет ( нормално доколку има место ) ? Предметите од првиот семестар ќе си ги полагам ваљда летоска на испит...има шанси ?

Има ли некакви шанси и начини 4та година средно да се полага или забрзано да се заврши ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom